Costa Rica

Eventyr og glamping i Costa Rica

Perfekt til par

Favorit

17 dages rejse fra
23.790,-

Pris per person ved 2 voksne

1 nat San Jose, 3 nætter Manuel Antonio Nationalpark, 2 nætter Isla Chiquita, 3 nætter Monteverde, 3 nætter Arenal og 3 nætter Playa Tamarindo

#Strand
#Natur
#Rundrejser
#Dyreliv
#Familie
#Favorit
#Par

Efter et kort ophold i hovedstaden San Jose tager du videre til nationalparken Manuel Antonio. Her venter dig en fantastisk kombination af frodig regnskov, lange sandstrande og flotte koralrev - og her er dyreoplevelser nok både over og under havoverfladen til flere dage!

Næste stop på rejsen er noget helt specielt. Du skal nemlig prøve glamping - en form for glamourøs camping på en lille ø, hvor du bor tæt på naturen i store kanvastelte. På glamping rejser kommer du tæt på naturen, men bor stadig lækkert. Nyd roen, stranden og naturen på den lille palmeø, og tag på tur i naturen.

Ud i Costa Ricas vilde natur

Videre til Monteverdes tågeskov, hvor den tætte jungle gemmer på store dyreoplevelser. Gå på hængebroer i trætoppene mens du kigger efter flagermus, næsebjørne og aber i massevis!

Næste stop er Arenal, hvor den kegleformede Arenal-vulkan præger hele landskabet. Her er naturligt varme kilder, som du kan dyppe dig i, eller du kan tage på tur i den omkringliggende, frodige regnskov.

Afslutning på en af Costa Ricas strande

Rejsens sidste stop er Playa Tamarindo, hvor du kan slænge dig på stranden. Nyd godt af byens mange lækre restauranter eller kast dig ud i at surfe. Vil du vride de sidste oplevelser ud af din rejse i Costa Rica, kan du herfra også nemt tage på udflugt til mangroveskove, ud at zipline og på ridetur i den vilde natur.

Rejsen i billeder

Rejser til Costa Rica - lækker strand
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica - Monteverde hængebro
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica - Arenal
Rejser til Costa Rica

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst San José
 2. San José - Manuel Antonio
 3. Manuel Antonio
 4. Manuel Antonio
 5. Manuel Antonio - Isla Chiquita
 6. Isla Chiquita
 7. Isla Chiquita - Monteverde
 8. Monteverde
 9. Monteverde
 10. Monteverde - Arenal
 11. Arenal
 12. Arenal
 13. Arenal - Playa Tamarindo
 14. Playa Tamarindo
 15. Playa Tamarindo
 16. Playa Tamarindo
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
23.790,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Costa Rica!

I dag ankommer du til Costa Ricas hovedstad, San Jose, som ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima.

San José har en speciel arkitektur med en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil. Byen byder på adskillige interessante seværdigheder og museer samt dejlige parker og farverige markeder, der bugner af friske råvarer og specialiteter. “Plaza de la Cultura” er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er masser af caféer, små butikker, overfyldte boder og gadesælgere, der handler med indiansk tøj og tæpper.

Nyd aftenen med et godt måltid mad

Når du har indlogeret dig, kan du evt. tage ud på en restaurant – prøv nationalretten Gallo Pinto, som består af bønner, koriander og løg, serveret med ris. Selvom du måske synes, at det lyder som noget, man spiser til et aftensmåltid, bliver det faktisk også serveret som morgenmad mange steder.

San Jose
Nationalteateret
Folk foran nationalteateret
Dreng i San Jose
Liv i gaden
Folk i en af byens parker

Dag 2

Velkommen til Manuel Antonio!

Nu skal du videre til det dejlige Manuel Antonio.

Manuel Antonio National Park er Costa Ricas mindste nationalpark, men dette til trods byder den på en fantastisk kombination af frodig regnskov med vandfald, lange sandstande og flotte koralrev. I parken bor der masser af dyr som rådyr, aber, vaskebjørne, næsebjørne, dovendyr, egern, for ikke at tale om de mange insekter, leguaner og fugle.

Tag på eventyr i regnskoven

Vil du udforske regnskoven, vil dygtige naturguider bringe dig gennem parken og fortælle om området og dyrelivet (pas på at du får en af de officielle guider, der står en del uofficielle på vejen hen til parken). Her er der mange dyr og grundet det høje besøgstal af turister i området, tager de menneskets tilstedeværelse ganske roligt. Det er derfor muligt at komme ganske tæt på dyrene.

Nationalparken har lange sandstrande
Dejlig strand
Måske ser du en abe i trætoppene
Smuk lagune i junglen
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

Dag 3 - dag 4

Strandliv og jungleoplevelser i Manuel Antonio

Du vil måske bare nyde livet på de skønne strande. Det er ikke ualmindeligt, at du møder aber, dovendyr og vaskebjørne på strandene – nogen siger faktisk, at der er flere aber end mennesker her. Du kan også tage ud på havet og fiske, dykke, surfe eller på skildpadde- eller delfinsafari, hvor du spejder efter vilde delfiner, der springer legesyge rundt i havet.

Naturen i centrum i Manuel Antonio

Regnskoven byder selvfølgelig på store oplevelser! Tag en tur igennem den berømte park, eller hvis du har fået nok af regnskoven og er meget frisk og eventyrlysten, skal du måske ud på en vild Waterfall rappeling, hvor du kommer ud på ca. 55 meters fald. Denne tur tager dig ud til et område, som de færreste turister får besøgt. Denne tur kræver ikke, at du har erfaring, og du kan godt tage børn med – dog skal din kondition være nogenlunde.

Måske skal du ud på en ATV – en 4-hjuls off roader, hvor du kører rundt i det skønne naturområde med vandfald, den tropiske regnskov og igennem de lokale byer.

Hvis du hellere vil være ved vandet, er der også her rig mulighed for at tage ud at dykke – eller måske har du lyst til at prøve et surferkursus?

Restaurant-anbefaling fra vores gæster

Vi har fået anbefalet en hyggelig restaurant af nogle af vores gæster, som skriver: “På vores tur til Costa Rica fandt vi en lille restaurant, som vi varmt kan anbefale. Den ligger i Manuel Antonio på vejen fra Hotel Playa Esperdilla til stranden og hedder Costa Linda. Først og fremmest er stemningen på Costa Linda fantastisk hyggelig, men du får også velsmagende mad til yderst rimelige priser. Du skal huske at benytte dig af, at der er gratis kaffe, og her benytter man krus, og ikke små espressokopper. Det er en klar fordel, når man en gang har smagt den ægte costaricanske kaffe”.

Strand og palmer i Manuel Antonio
Mennesker på den tropiske strand
Pelikaner over regnskoven
Et dovendyr dovner den i træet

Dag 5

Velkommen til glamping-livet på Isla Chiquita!

I dag ankommer du til Isla Chiquita Glamping Camp!

Den skønne camp ligger på en lille ø ud for Costa Ricas kyst. Her er fred og ro, og du kan komme helt tæt på naturen, når du bor i store, rummelige kanvastelte. Du har naturligvis eget bad, toilet og en rigtig seng at sove i – men alligevel er du så tæt på naturen, at du kan blive vækket af brøleabernes brølen og fuglenes pippen om morgenen!

Sæt dig ud på din altan og kig ud på omgivelserne. Måske du kunne blive helt forfalden til glamping-livet?

Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Prøv stand up paddle board

Dag 6

Nyd naturen eller tag på udflugt...

Hvad mon du har lyst til at lave på Isla Chiquita?

Start dagen med et dejligt morgenmåltid, og beslut dig for, hvad du gerne vil bruge dagen på. Måske du har lyst til at tage en travetur rundt på den lille ø, mens du kigger efter dyrelivet? Du kan også låne en kajak og sejle ud på eventyr på det blå vand, eller du kan udfordre dig selv og prøve et stand up paddle board? Er du mere til de lidt rolige aktiviteter, kan du dyrke yoga på yogadækket eller besøge spaen, hvor de har afslappende behandlinger – bl.a. chokolademassage.

Ture fra Isla Chiquita

Vil du gerne på udflugt, kan campens søde personale hjælpe dig med det. Tag med en lokal fisker ud og se, om du kan hive en fangst i land, eller tag med på tur til nærliggende strande og naturområder. Du kan også tage på en aftenudflugt ud og se selvlysende plankton, hvis vejrforholdene er til det.

Når dagen går på hæld, skulle du tage at nyde en aftendrink under åben himmel. Kig efter stjernerne mens du lytter til bølgernes brusen, og fald i søvn i dit “telt” til lyden af vinden i træerne.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica - Isla Chiquita
Rejser til Costa Rica
Tag ud at fiske

Dag 7

Velkommen til Monteverde!

Så går turen videre til det smukke Monteverde.

Det er ikke alle steder i Costa Rica, at vejene er ny-asfalterede, og vejene omkring Monteverde er mildest talt noget ujævne. Turen dertil kan derfor være lidt af en bumletur, men kig ud af vinduet og nyd den fantastiske udsigt.

Tag måske allerede samme aften på en twilight walk – en nattetur i skoven. Du får udleveret en lommelygte og går sammen med en naturguide ud i den mørke skov. Guiden vil fortælle om dyrelivet undervejs og udpege de dyr, han får øje på. Fuglene sidder højt oppe i trækronerne og sover, flagermusene suser rundt oppe i himlen og ildfluerne glimter som stjerner mellem træerne. De små kryb har travlt, så måske ser du også fugleedderkopper og skorpioner, og er du heldig, får du øje på et dovendyr. Pludselig lægger du mærke til alle de lyde, der er i skoven: Det pusler i skovbunden, uglerne tuder og vinden suser i palmebladene.

Vær opmærksom på, at der kan være koldt i området omkring Monteverde – om aftenen og natten kan temperaturen god komme ned omkring 8-10 grader. Husk derfor de lange underbukser og en god sweater…

Monteverdes jungle
Flod og landskaber i Monteverde
Sød pige i Monteverde
Tag på ridetur i naturen
Spot måske en kolibri
Bod på et marked i Monteverde

Dag 8 - dag 9

Oplev tågeskoven

Oppe i Monteverdes grønne tågeskov kan du prøve at zipline over de krogede, mosbegroede træer.

Du bliver udstyret med seler, hjelm, karabinhager og handsker og følges med en gruppe og nogle rangers op til en platform på et træ. Heroppe i højderne bliver du spændt fast på en stålwire, der er spændt ud mellem to træer, og så svæver du ellers gennem skoven og ender på en anden platform. Sådan bliver du igen og igen spændt fast på en stålwire og mærker vinden i ansigtet, mens du nyder udsigten over den fantastiske skov.

Turmuligheder i Monteverde

Hvis du ikke er til sus i trætoppene, kan du tage ind til et af de små rejsebureauer, der ligger i Santa Elena – de kan hjælpe dig med alt. Måske vil du en dag tage ind til orkidéhaven med over 400 forskellige orkidé-arter? Eller besøge Flagermus-junglen? Der arrangeres også udflugter til kaffe-farme, eller du kan tage på en ridetur – mon ikke området her vil være fantastisk at opleve på hesteryg?

Tågeskovene
Hængebro i junglen
Ziplining over træernes toppe
Et kig ud over trætoppene

Dag 10

Velkommen til Arenal!

I dag skal du så videre mod byen La Fortuna, der ligger ved vulkanen Arenal. Området heromkring er meget smukt – grøn og frodig regnskov omkranser den kegleformede vulkan, der rejser sig op af landskabet.

Naturen omkring Arenal-vulkanen

I området omkring vulkanen kan du tage på vandretur i lava-landskabet og den frodige natur. På grund af vulkanen, findes her flere naturligt opvarmede kilder. Når du synker ned i det varme vand, kan du mærke alle spændingerne forsvinde fra din krop – ren forkælelse! Mange af disse bade har også åbent om aftenen, og der er altså noget særligt over at sidde i det varme vand, og kigge op på stjernehimlen.

Adrenalinfyldte aktiviteter omkring Arenal

Costa Rica er også kendt for river rafting, og i dette område kan du prøve spændende ture, uanset om du er begynder eller øvet. For dig, der gerne vil tage det roligt, er der mulighed for at komme på en safari float, hvor du sejler igennem regnskoven i gummibåd, eller du kan opleve de smukke landskaber fra hesteryg.

Om aftenen tager du måske ind til La Fortuna, en lille, hyggelig by, hvor du på hovedgaden kan finde mange små, gode restauranter.

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Arenal vulkanen
Arenals hængebroer
Rejser til Costa Rica

Dag 11 - dag 12

Varme kilder eller jungleoplevelser?

Og hvad skal du så opleve, mens du er i Arenal?

Ud over at nyde synet af den imponerende vulkan, bør du helt sikkert opleve Arenal Hanging Bridges – en af de mest berømte skywalks i Costa Rica. På et over 250 hektar stort område, er der lavet stier, broer og hængebroer, så det er muligt at opleve regnskoven fra alle vinkler. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at kunne se ned på den grønne regnskov oppefra, mens vulkanen Arenal dukker op i baggrunden. Tag en tur med guide, og gå 4 km gennem det skønneste område, hvor du virkelig oplever denne tætte, frodige regnskov. Overalt hører du lydende af tropiske fugle, vandfaldene, der risler, og insekterne, der synger.

Guiderne vil fortælle dig om skoven, og de dyr, der lever i den. De kan også både høre og lugte, om der skulle være nogle dyr i nærheden. Måske ser du små vildsvin suse rundt nede i skovbunden og larmende brøleaber springe rundt i trætoppene. Skal det være lidt vildere kan du tage en ziplinetur, for her findes en af landets længste, hvor du suser afsted med udsigt til vulkanen.

Rejser til Costa Rica
Den imponerende Arenal vulkan
Rejser til Costa Rica
Den grønne, frodige natur
Kvæg der trækker en vogn

Dag 13

Velkommen til Playa Tamarindo!

I dag skal du videre til Playa Tamarindo!

Playa Tamarindo er en del af en lille bugt, der bliver delt i to af mangrovens flodmunding. Det er en hyggelig og spraglet strandby med et hav af små butikker, boder og restauranter. Surfere kommer hertil fra nær og fjern for at boltre sig i bølgerne på stranden, og måske var det nu, du skulle prøve kræfter med at lære at surfe?

Tamarindo ligger i Las Baulas Nationalpark, der er kendt for sine mange læderskildpadder. Fra oktober til marts kan du være heldig at se de kæmpestore – ja, faktisk op til 400 kg. tunge – skildpadder lægge æg på stranden.

Nyd aftenen og stemningen på stranden

Tag en drink på stranden og nyd den fantastiske solnedgang. De bedste spisesteder ligger dog inde i byen. Når aftenen falder på, vågner barerne op og begynder at servere farvestrålende drinks, og så er byen kendt for at have rigtig mange gode spisesteder, så du må ud og afprøve dem!

Playa Tamarindo
Den smukke Tamarindo strand
Er det nu, du skal lære at surfe?
Sød familie i Playa Tamarindo
Smuk udsmykning
En læderskildpadde på stranden

Dag 14 - dag 15

Nyd strandlivet og tag på udflugter

Hvis du ikke er til surfing, kan du også bruge masser af tid på at fiske, tage snorkle- og dykketure, cykle eller ride rundt i naturen eller tag på zipliningeventyr. Og så kan du selvfølgelig også bare dase på stranden eller nyde en kold drink i en liggestol?

Strande omkring Playa Tamarindo

Lige på den anden side af flodmundingen ligger Playa Grande, der som navnet antyder, er meeeeget lang. Sejl den korte tur herhen og gå lange ture langs vandkanten eller dyp fødderne i bølgerne. Har du lyst til at besøge en lillebitte og rolig strand, så tag til Avellana, der ligger en halv times kørsel fra Tamarindo. Her finder du en enkelt restaurant, der er opkaldt efter stedets egen lyserøde gris Lola.

Har du lyst til at besøge en lillebitte og rolig strand, så tag til Avellana, der ligger en halv times kørsel syd fra Tamarindo. Her finder du en enkelt restaurant, der er opkaldt efter stedets egen lyserøde gris Lola.

Dyrelivet omkring Playa Tamarindo

Tag på en nattetur med en guide, der ved, hvor skildpadderne kommer for at lægge æg. Hvis du er heldig, ser du både havskildpadder og læderskildpadder. Og måske også nogle nyudklækkede skilpaddeunger? Men husk, at du ikke må gå tæt på dem! Skildpadderne skal ikke føle, at de er i fare. Du kan selvfølgelig også sejle ind i mangroven og måske spotte brøleaber og sjældne fugle.

Spis måske en aften på Pangas Beach club – her er mega lækker fiskecappachio, og du kan nyde udsigten udover havet og floden! Prøv også det argentinske steakhouse, men stedet er populært, så der kan godt komme kø mellem 19 og 20.

Slap af på stranden
Playa Grande tæt ved Tamarindo
Surfer på vej til stranden
Måske ser du brøleaber i Mangroven!
Tag ud og dyk med skildpadder
Lille dreng i båd

Dag 16

Afrejse fra Costa Rica
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Costa Rica. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Costa Rica!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-San Jose t/r.
 • Alle transporter til og fra lufthavne og havne foregår med privat bil/minibus.
 • Transporten mellem San José og Manuel Antonio og mellem Monteverde, Arenal og Tamarindo foregår med delt bil/minibus.
 • Transporten til og fra Isla Chiquita foregår med færge. Ved færgelejet i Punta Arenas skal du selv gå til/fra Isla Chiquita-færgen, der ligger 10 min. gang væk.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-San Jose t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 15 overnatninger med morgenmad. 
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk julemiddag og nytårsmiddag.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).