Costa Rica

San Jose

Gå tilbage

Rejser til San Jose

San José ligger på et højdedrag midt i landet og har et dejlig mildt klima.

Arkitekturen, du møder her, er en sjov blanding af mellemamerikansk og spansk byggestil, og her er masser af street art, spændende museer og hyggelige parker.

Byen byder også på farverige markeder - deriblandt et "farmers market" i weekenden, hvor de lokale handler frugt og grønt i massevis. Alt her er stort og friskt, og hvis du spørger pænt, går du ikke ned på smagsprøver!

“Plaza de la Cultura” er byens kulturelle centrum og har en skøn stemning. Her er caféer, små butikker og boder samt gadesælgere, der blandt andet handler med farvestrålende tøj og tæpper.

San Josés nattelivscenter hedder “El Pueblo”, og her finder du mange forskellige slags restauranter, barer og natklubber. Prøv for eksempel den fantastiske nationalret Gallo Pinto, der består af en blanding af ris, bønner, løg og koriander. Dette er den mest almindelige spise, og kan således både bestilles til morgenmad og aftensmad – hvis du altså har lyst…

San José er generelt en by, der deler vandene. Byen er ikke verdens navle, og der er andre byer i Latinamerika, som måske er lidt mere spændende. Vil du bare gerne lande oven på den lange flyvetur og videre ud på eventyr i den costa ricanske natur, er en enkelt nat her nok. Vil du derimod gerne opleve lidt mere af byen og måske det omkringliggende kaffeland og den nærliggende vulkan, vil vi anbefale to nætter. Og så bør du helt sikkert opleve byen med en guide for at få det meste ud af den.

Uanset hvad, så glem ikke at slå dig ned på en café med en kop god, costaricansk kaffe og nyd stemningen og livet i byen. 

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Costa Rica
1 ud af 8
Et kig ud over San Jose
1 ud af 8
San Jose
1 ud af 8
Rejser til Costa Rica
1 ud af 8
Rejser til Costa Rica
1 ud af 8
Nationalteateret i San Jose
1 ud af 8
Rejser til Costa Rica
1 ud af 8
Rejser til Costa Rica

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i San Jose

Flere hoteller i San Jose

Oplevelser