Costa Rica

Byrundtur i San José med et menneskeligt ansigt

Gå tilbage

Byrundtur i San José med et menneskeligt ansigt

Når vi arrangerer rejser i C&C Travel, ønsker vi at vores gæster skal møde de folk, der bor der. Vi har derfor et samarbejde med Miguel og Fabian der begge er opvokset under trange kår i hovedstaden San José.

I San José vil du møde en af dem, der vil vise dig byen, som den ser ud med lokale øjne. Du vil se de lokale markeder, hyggelige caféer og steder, der er med til at gøre San José speciel. Du får gode historier, masser af spændende viden om byen, som de lokale ellers normalt kender til, og du får også et nyt bekendtskab.

Miguel er vokset op i en forstad til San José og kender byen som sin egen bukselomme. Han bor sammen med sin kone og deres to børn Zamir og Said, og han arbejder hårdt for at give sine børn en god opvækst. Han brænder for miljøet og har blandt andet startet et projekt med fokus på kompostering og affaldssortering.

Fabian bor i San José sammen med sin kone og deres to drenge. Han er specielt interesseret i fugle, historie og fotografering, og så ved han, hvilken café der serverer byens bedste kaffe og kage. Han elsker at møde mennesker, og han elsker San José!

Vi håber, at mødet med din guide vil være med til at give din rejse et menneskeligt ansigt.

Du spiser frokost eller aftensmad undervejs. Turen er med andre turister. 

Billeder

1 ud af 1
Byrundtur i San José