Costa Rica

Isla Chiquita Glamping Camp

Glamping

Gå tilbage
#Anderledes
#Bæredygtigt
#Dyreliv
#Fantastisk mad
#Frodige omgivelser
#Fuld af sjæl
#Glamping
#Langt fra alting
#Mørk sandstrand
#Natur
#Par
#Smagfulde retter
#Strand
#Sødt personale
#Telt

Isla Chiquita Glamping Camp

Isla Chiquita Glamping Camp er et skønt sted til dig, der drømmer om at komme tæt på naturen samtidig med, at du bor virkelig godt! Glamping er en form for glamourøs camping, hvilket betyder, at du kan glemme alt om trang plads og ukomfortable liggeunderlag. Du bor i store, rummelige kanvastelte med eget badeværelse med varmt og koldt vand og en skøn terrasse, hvor du kan sidde og lytte til naturen omkring dig - og naturligvis har du også en rigtig seng at sove i! Der er ikke dør ud til toilettet. Man går om bag en væg, så man skal kende hinanden godt på hotellet. Her er ikke aircondition, men i stedet en loftvifte, der kan hjælpe med at køle dig ned om natten. 

Campen ligger på en lille ø, så her er du væk fra det hele, men tæt på naturen. Det er det eneste resort på øen, så du har virkelig naturen nærmest for dig selv. Du vil højst sandsynligt møde masser af aber, leguaner og myreslugere - og måske bliver du vækket af brøleabernes brølen om morgenen.

Bare fordi du bor lidt isoleret, betyder det ikke, at du skal kede dig. Det super flinke personale gør alt for, at du skal føle dig velkommen, og de hjælper gerne med at arrangere udflugter til nærliggende øer, naturområder og strande. Du kan også låne kajakker eller stand up paddle boards, eller du kan komme med ud at fiske med en lokal fisker og se, om du skulle være heldig at få noget på krogen! Er du mere til de lidt rolige aktiviteter, kan du dyrke yoga på yogadækket eller besøge spaen, hvor de har afslappende behandlinger - bl.a. chokolademassage.

I det hele taget har Isla Chiquita en bæredygtig profil, og de både støtter små erhvervsdrivende i nærområdet og gør meget ud af skraldesortering og genanvendelse. I dagtimerne kører resortet udelukkende på solceller. Nyd livet på den mørke sandstrand og kig ud på de smukke omgivelser. Når sulten melder sig, har campen en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad morgen, middag og aften. Smag noget af det helt friske sea food, sæt tænderne i smagfulde retter og slut dagen af med en farverig og forfriskende drink. 

Man er i den grad tæt på naturen på Isla Chiquita. Derfor er det også vigtigt, at du husker at låse dit telet, når du går i seng, eller er væk fra teltet. Både aberne og vaskebjørnene har nemlig lært at åbne lynlåse, og du vil nok helst ikke have deres små pilfingre i dine ting. 

Køleskab
Kajakleje
Paddleboard
Yoga
Lille hotel
Minibar
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Her bor du i store, flotte kanvastelte
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica