Costa Rica

Hotel Tamarindo Diria Beach Resort

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Dejligt loungeområde
#Familie
#Farvestrålende cocktails
#Flere spisemuligheder
#Italiensk ishus
#Kræset for detaljerne
#Par
#Skønne poolområder
#Spot aber i palmerne
#Strand
#Sødt personale
#Varme farver

Hotel Tamarindo Diria Beach Resort

Hotel Tamarindo Diria Beach Resort er et stort og dejligt hotel. Den ene afdeling af hotellet ligger lige ud til stranden, så du har nem adgang til at dyppe fødderne i bølgerne. Her er kælet for detaljerne, og de ansatte er rigtig flinke. I de flotte haver ligger hele fire pools – en stille pool for voksne, en børnepool, en pool med havudsigt og en lagunepool, der bugter sig igennem en jungle af palmer, hvor du ofte kan se aber! De er alle lækre og indbyder til en dejlig dukkert eller bare til timers afslapning i en liggestol.

Her er også adskillige barer – en swim up bar, hvor du kan nyde drinks direkte fra poolen, en tropisk bar med farvestrålende cocktails, en strandbar ud til vandet og en loungebar, hvor du kan slænge dig i sofaerne med en drink. Og du kommer helt sikkert ikke til at gå sulten i seng! Prøv en pizza på den italienske restaurant, spis bøffer på steak houset, nyd sea food på fiskerestauranten, spis fornem middag på den fine restaurant med havudsigt eller smag lidt af hvert i buffeten!

Har du en sød tand, så må du næsten også nedkøle dig selv med en is fra det italienske ishus! Værelserne er gode, og indrettet i røde og orange detaljer med gratis wifi, klimaanlæg, TV, kaffemaskine, køleskab og hårtørrer. 

A/C
Fitness
Køleskab
Børneklub
Stort hotel
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.5/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 6
Pool med havudsigt
1 ud af 6
Den dejlige lagunepool med jacuzzi
1 ud af 6
Et af de gode værelser
1 ud af 6
Buffetrestauranten
1 ud af 6
Spis på den fine restaurant med udsigt til havet
1 ud af 6
Rejser til Costa Rica