Costa Rica

Playa Tamarindo

Rejser til Playa Tamarindo

Playa Tamarindo er en del af en lille bugt, der bliver delt i to af mangrovens flodmunding. Det er en hyggelig og spraglet strandby med et hav af små butikker, boder og restauranter. Surfere kommer hertil fra nær og fjern for at boltre sig i bølgerne, og måske var det nu, du skulle prøve kræfter med at lære at surfe? Badenymferne vil også have sit at se til, da stranden er både bred og lang, men som altid skal du være opmærksom på strømmene i havet, der afhænger af vind og vejr. Du kan også fiske, cykle eller ride rundt i naturen eller tag på ziplining-eventyr.

Drik din aftendrink ved stranden, hvor der er er barer og en solnedgang, du sent vil glemme. Her er simpelthen så hyggeligt. Vil du bo lidt mere roligt, skal du bo i den sydlige ende af stranden, der er er meget mere børnevenlig! 

Når aftenen falder på, vågner barerne op og begynder at servere farvestrålende drinks, og så er byen kendt for at have rigtig mange gode spisesteder, så du må ud og afprøve dem! Vi kan især anbefale byens falafel-bar, der serverer helt friske og lækre falafler. Du kan også spise på det hyggelige street food-marked "Jardin Tamarindo", der har super hyggelig stemning om aftenen. 

Tamarindo ligger i Las Baulas Nationalpark, der er kendt for sine mange læderskildpadder. Fra oktober til marts kan du være heldig at se de kæmpestore – ja, faktisk op til 400 kg tunge – skildpadder lægge æg på stranden. Tag på en nattetur med en guide, så er der størst sandsynlighed for et møde med skildpadderne.

Lige på den anden side af flodmundingen ligger Playa Grande, der som navnet antyder, er meeeeget lang. Sejl den korte tur herhen og gå lange ture langs vandkanten eller dyp fødderne i bølgerne. Du kan selvfølgelig også sejle ind i mangroven og måske spotte brøleaber og sjældne fugle.

Har du lyst til at besøge en lillebitte og rolig strand, så tag til Avellana, der ligger en halv times kørsel fra Tamarindo. Her finder du en enkelt restaurant, der er opkaldt efter stedets egen lyserøde gris Lola. 

Billeder

Playa Tamarindo
Stranden i Playa Tamarindo
Måske skal du lære at surfe?
En læderskildpadde på stranden
Playa Grande på den anden side af floden
Tag måske på en dykkertur
Rejser til Costa Rica
Rejser til Costa Rica

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Playa Tamarindo

Flere hoteller i Playa Tamarindo

Oplevelser