Costa Rica

Hotel Pasatiempos

#Bygget i mangotræ
#Børnevenligt
#C&C Favorit
#Costaricansk indretning
#Dit andet hjem
#God mad på monkey la-la
#Gæstefavorit
#Jungleagtig have
#Livemusik
#På stranden
#Som at bo i en oase
#Sødt personale

Hotel Pasatiempos

Hotel Pasatiempos er et hyggeligt og lidt mindre hotel, som du nærmest ikke vil hjem fra igen! Du går gennem den jungleagtige have på små gangstier, når du skal til din hytte. De charmerende hytter er indrettet i sydlandsk stil, og her er, hvad du skal bruge af wi-fi, aircondition og TV – og så er her en dejlig lille terrasse, hvor du kan læse en bog. Sengen på værelset er dog en smule til den hårde side.

Hotellet ligger omkring 5-7 minutters gang fra stranden, men her er selvfølgelig en pool, du kan køle af i, når det bliver for varmt. Ved poolen kan du hvile dig i en liggestol i skyggen fra palmerne og bare nyde livet. Størstedelen af hotellet er bygget i mangotræ og palmeblade, og det giver en hyggelig, autentisk stemning. De frodige omgivelser er også hjem for flere smådyr, så pas på med at have mad på værelset.

Spis god mad på restauranten Monkey La-La - her er også et lille, men lækkert udvalg af frugt, musli, æg og yoghurt om morgenen. 2-3 gange om ugen i højsæsonen er der et liveband på programmet, men de stopper kl. 22.

Du er i gode hænder hos det søde personale, så gå til dem, hvis du mangler noget.

Aircondition
Forbundne værelser
Familieværelser
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder

Den dejlige pool
Hyggelig, lille terrasse
Et af de pæne værelser
Badeværelse
Monkey La-La restauranten
Hotellet udefra