Glamping rejser

Glamping

Har du hørt om glamping før? Konceptet med “glamourøs camping” er ved at vinde indtog mange steder i verden – og vi kan godt forstå hvorfor!

På glamping rejser får du det bedste fra to verdener. Du kommer tæt på naturen, men bor stadig virkelig lækkert og har endda en rigtig seng at sove i, og ofte også en terrasse med super udsigt. Ens for vores “glampingpladser” er, at du bor i flotte omgivelser i et luksustelt eller en dome med plads, gode faciliteter og selvfølgelig eget badeværelset.

Glamping i Filippinerne

Glamping i Costa Rica

Glamping i Sri Lanka

Andre fede glampingpladser

Glamping rejser - hvad går det ud på?

En komfortabel dobbeltseng, minibar og aircondition og et flot badeværelse med rindende vand. Det lyder ikke som camping, vel? Det er det heller ikke helt, og så alligevel. Glamping er egentlig et oldgammelt princip, men nutidens svar på luksuscamping tager konceptet til helt nye højder. Ordet “glamping” er en sammentrækning af ordene “glamourøs camping”, og det er et koncept, som vi er helt vilde med!

På en glamping-rejse får du det bedste fra to verdener. Du bor lækkert og behageligt med rigtig gode faciliteter, og samtidig har du naturen lige udenfor teltdugen. Det betyder, at du kan ligge i din bløde seng om aftenen og lytte til junglens lyde eller til havets bølgeskvulp. Eller du kan sidde i ro og mag på din egen terrasse og nyde det selv samme. Glamping handler i høj grad om at komme ned i gear og tæt på naturen. Du kan for eksempel bo midt på en kridhvid sandstrand, i den tætte jungle eller på en spejlblank sø. Det handler om nærvær og unikke oplevelser. Dét synes vi er luksus!

Bæredygtighed og ansvarlig turisme

Foruden at være en unik oplevelse kan glamping bryste sig af, at være en overordentlig bæredygtig overnatningsform. Langt de fleste glamping-sites er opbygget med stor respekt for naturen og miljøet. Det kommer til udtryk ved et stort fokus på brugen af genanvendelige og bæredygtige materialer, såsom træ. Strøm produceres flere steder ved hjælp af solceller eller vindenergi, og maden er ofte baseret på lokale råvarer. Det er lækkert, økologisk og så frisk som det overhovedet kan blive!

Hvorfor rejse med os?