Mexico

Tulum Strand

Gå tilbage

Rejser til Tulum Strand

Tulum Beach er indbegrebet af paradisstrand. Sandet er hvidt og pulverblødt, havet flere forskellige nuancer af turkis og blå og de grønne palmetræer svajer i den kølende brise. Stranden er et festligt og lidt hippieagtigt sted med en tilbagelænet atmosfære.

En af de sværeste beslutninger som du skal træffe er, om dagen skal bruges i en strandseng, en solstol eller en hængekøje. Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand, men også gode muligheder for spændende udflugter.

Der er kun 4,5 kilometer til de berømte og meget besøgte Maya-ruiner i Tulum, der vidner om en svunden tid. I dag bebos ruinerne af massevis af leguaner, og på en rundvisning her vil du lære mere om den fascinerende mayakultur.

Trænger du til lidt byliv er der 4 kilometer til Tulum by, og Playa del Carmen og Cancun, hvor shopping-mulighederne er gode og mange, ligger henholdsvis 25 og 131 kilometer væk.

Tulum Beach er omgivet af jungle og mangrove, og området er oplagt til oplevelser i naturen. Besøg smukke vandfald eller tag ud til Spider Monkey Reserve, der ligger 1 times kørsel væk. Du må ikke snyde dig selv for en tur i en af de smukke ferskvandsgrotter, der kaldes cenoter. Vandet i cenoterne er køligt og fuldstændig glasklart, så du kan se små, sølvglinsende fisk svømme rundt nede i dybet.

Slut dagene på Tulum Beach af med en middag på en udendørs restaurant, og nyd en drink med fødderne i sandet og udsigt over det skønne, caribiske hav.

I vores sommer/efterår kan du i Tulum opleve problemer med tang på strandene. Man forsøger hver dag at rydde ved hotellerne, men i perioder er problemet så slemt, at det ikke kan undgås. Vil du gerne have størst chance for at nyde de hvide strande uden store mængder tang, skal du besøge Tulum i vores vinter/forår.

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Mexico
1 ud af 7
Rejser til Mexico - Tulum
1 ud af 7
Smukke Tulum
1 ud af 7
Blåt vand og historiske ruiner
1 ud af 7
Rejser til Mexico
1 ud af 7
Rejser til Mexico
1 ud af 7
Rejser til Mexico - Tulum

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Tulum Strand

Flere hoteller i Tulum Strand