Mexico

Mexicos bedste caribiske strande

Øhop

Perfekt til par

17 dages rejse fra
Spørg for pris

1 nat Cancun, 3 nætter Puerto Morelos Strand, 3 nætter Tulum Strand og 5 nætter Isla Holbox

#Strand
#Par
#Familie
#Snorkling
#Kultur
#Øhop

Beach hopping i Mexico er ikke som andre steder! De caribiske sandstrande er lige lidt hvidere, palmerne lidt grønnere, farverne og stemningen lidt mere livlig, og maden lidt mere glad. På denne rejse oplever du Yucatan halvøens fire allerbedste strande.

Efter en enkelt nat i den store ferieby Cancun, skal du ud til den lille paradisø Isla Mujeres, hvor der venter afslapning og masser af oplevelser under havet. Det største rev på den vestlige halvkugle løber forbi hele øens længde, så du har gode muligheder for at se koraller og fisk.

Næste stop på rejsen er Puerto Morelos, der ikke er særligt turistet og er kendt for sin snorkling. Her er fred og ro, hyggelig stemning og ingen kæmpe resorts. Vandet er helt roligt og børnevenligt, og ud for kysten er et flot koralrev, som dog kræver en lille sejltur.

Nu går turen videre til Tulum, der er et lidt hippieagtigt sted med en skøn, tilbagelænet atmosfære. Her er en del turister og restauranter, men her er stadig god stemning og de smukkeste sandstrande. Skal dagene bruges ved de berømte mayaruiner ved Tulum eller måske i en strandseng eller i en hængekøje? 

Sidste stop på rejsen er lækre Isla Holbox. Det er en af de fedeste øer i Mexico! Her er de smukkeste strande og pastelfarvede huse, der ligger langs gader af sand. Her kører næsten ingen biler, så folk kommer rundt på cykel eller i golfvogn. Der er masser af muligheder for spændende oplevelser ud over at ligge på stranden - tag måske en tur til flamingolagunen eller sejl en tur i mangroven, hvor der bor krokodiller.

Rejsen i billeder

Rejser til Mexico - Isla Holbox
Rejser til Mexico - Tulum
Dejlig strand på Isla Mujeres
Tag en snorkletur i det klare vand
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Sød pige på Isla Holbox
Rejser til Mexico - Tulum
Rejser til Mexico - Isla Mujeres
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico - Puerto Morelos

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Cancun
 2. Cancun - Isla Mujeres
 3. Isla Mujeres
 4. Isla Mujeres
 5. Isla Mujeres - Puerto Morelos
 6. Puerto Morelos
 7. Puerto Morelos
 8. Puerto Morelos - Tulum
 9. Tulum
 10. Tulum
 11. Tulum - Isla Holbox
 12. Isla Holbox
 13. Isla Holbox
 14. Isla Holbox
 15. Isla Holbox
 16. Isla Holbox
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
Spørg for pris
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Mexico - nærmere bestemt Cancun!

I dag ankommer du til Cancun – en af Mexicos populære feriebyer, der byder på masser af liv og hvide strande.

Her kan du shoppe amok, gå på bar eller bare ligge og dase på den kridhvide strand, mens du kigger ud over det turkisblå hav. Men Cancun er mere end det gode liv på stranden. Området omkring byen er fuld af historie, kultur og natur, så der er udflugtsmuligheder for enhver smag.

Dejlige Cancun
Velkommen til Cancun!
Tangen ud for Cancun
Find skygge under parasollerne
Den skønne strand
Butikker i Cancun

Dag 2

Velkommen til Isla Mujeres!

I dag skal du videre til Isla Mujeres – en skøn, lille paradisø med hvide strande, der byder på masser af oplevelser under vandet.

Tempoet er roligt og stemningen god. Her findes et lille udvalg af restauranter og barer, men intet vildt natteliv. Denne lille ø er kun 8 km lang og 1,5 km bred, og den bedste måde at komme rundt på øen er med cykel eller med golfvogn. Og ellers kan du selvfølgelig tage på en lille vandretur øen rundt.

Isla Mujeres
Blåt vand og hvidt sand på Isla Mujeres
Sød pige på Isla Mujeres
Et kig ind på Isla Mujeres
Slap af på en dejlig solseng
Mexikanske musikere på Isla Mujeres

Dag 3-4

Nyd livet på stranden i dejlige Isla Mujeres

Du har nu lidt tid til at opleve den dejlige ø. Besøg bl.a. øens “down town”, der kaldes Centro, og skildpaddecenteret.

Men det er jo nok mere vandet end landet, der har fået dig til at tage til Isla Mujeres, og du kan sagtens bruge mange dage på solbadning, snorkling, dykning, vandsport, bådture m.m. Det største rev på den vestlige halvkugle, Great Mayan Reef, løber forbi hele øens længe, så der er gode muligheder for at se koraller, fisk osv. Faktisk er her også et undervandsmuseum med en hel masse statuer, der står på havbunden og er hjem for masser af havdyr nu. En sjov og lidt anderledes oplevelse.

Das på stranden i en liggestol med en god bog og gå lange ture i vandkanten.

Skulle du alligevel få lidt økuller, så er fastlandet mindre end en halv time væk. Tag over med båden og tag ind til Cancun, til Playa del Carmen eller på udflugt til pyramider, små landsbyer eller hvad du nu har lyst til.

Isla Mujeres havn
Tag en snorkletur i det klare vand
Farvestrålende klipper på Isla Mujeres
Der lever hvalhajer ud for øen

Dag 5

Velkommen til Puerto Morelos

I dag ankommer du til Puerto Morelos – en lille, charmerende by med en tilbagelænet atmosfære!

Den lille ferieby byder på skønne strande og turkisblåt vand, så hop i badetøjet, smør solcreme på, og find så det perfekte sted at slå dig ned med udsigt til havet. Når sulten trænger sig på kan du besøge en af de gode restauranter, og du kan besøge det lille lokale marked eller de små butikker, hvis du gerne vil have lidt farverige souvenirs med hjem i kufferten.

Rejser til Mexico
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico - Puerto Morelos

Dag 6-7

Et par dage med stemning og turkisblåt vand i Puerto Morelos

For vandhundene er livet i Puerto Morelos rigtig godt. Vandet ved stranden er som regel roligt, og kun en kort sejltur væk fra kysten finder du et langt koralrev – så tag snorkelmasken på og kast dig ud i bølgen blå!

Måske du har lyst til at krydre livet på stranden med en udflugt eller to? Der er masser af skønne muligheder for oplevelser af forskellig slags, så det er bare med at vælge!

Yucatán-halvøen er især kendt for deres mange, spændende ruiner fra maya-tiden, så hvad med at bruge en dag på at se pyramider og dykke lidt ned i historien? Du kan tage en tur til et af de vigtigste ruinkomplekser i Mexico, nemlig Chichen Itza. Her er et væld af forskellige ruiner, og flere af dem er meget velbevarede. Du kan blandt andet se en imponerende boldbane og den 25 meter høje pyramide, El Castillo, der er et fantastisk syn.

Skal der være lidt gang i den, er der flere forskellige action- og naturparker langs kysten, hvor du kan kaste dig ud i både klatring, ziplining, ATV-kørsel og mange andre sjove aktiviteter. Vil du hellere opleve naturen under lidt mindre actionprægede omstændigheder, kan du komme på udflugt til forskellige naturreservater og opleve fugleliv, krokodiller og, hvis du kommer i den rette sæson, store flokke af lyserøde flamingoer. Et køligt dyp i en cenote – en underjordisk flod – kan vi også anbefale!

Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Rejser til Mexico - Puerto Morelos
Bliv imponeret over den mægtige pyramide ved Chichen Itza
Få et adrenalinkick i en af de mange actionparker

Dag 8

Velkommen til smukke Tulum!

I dag kommer du til det dejlige Tulum.

Tulum Beach er indbegrebet af en paradisisk, caribisk strand. Sandet er hvidt og pulverblødt, havet flere forskellige nuancer af turkis og blå, og de grønne palmetræer svajer i takt med den kølende brise. Stranden er et festligt og lidt hippieagtigt sted med en tilbagelænet atmosfære, og en af de sværeste beslutninger du skal træffe, er om dagen skal bruges i en strandseng, en solstol eller en hængekøje. Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand, men også gode muligheder for spændende udflugter.

Smukke Tulum
Tulum Beach
Tulum ruinerne ligger smukt ud til vandet
De spændende Tulum ruiner
Kvinde i Tulum
Rejser til Mexico

Dag 9-10

Et par til at dase og gå på eventyr i Tulum

Nyd dit ophold ved det caribiske hav. Slap af og tag på udflugter lige som du vil…

Tulum-stranden er et festligt og lidt hippie-agtigt sted, fortrinsvis for de unge, men bestemt også for “os andre”. Du har al den tid, du kan ønske dig på den vidunderlige strand og gode muligheder for bådture, snorkling og dykning ved rev og i de berømte ferskvands grotter, der kaldes cenoter.

Der er kun ca. 4 km til Tulum by og nogenlunde samme afstand til de berømte Tulum ruiner, så du kan også tage på nogle gode udflugter. området byder også på flere naturparker, aktivitetsparker og flere forskellige maya-ruiner. Det er bare med at vælge og vrage blandt oplevelserne. Der er kun 4,5 kilometer til de berømte og meget besøgte Maya-ruiner i Tulum, der vidner om en svunden tid. I dag bebos ruinerne af massevis af leguaner, og på en rundvisning her vil du lære mere om den fascinerende mayakultur. Playa del Carmen og Cancun, hvor shopping-mulighederne er gode og mange, ligger henholdsvis 25 og 85 kilometer væk.

Tulum Beach er omgivet af jungle og mangrove, og området er oplagt til oplevelser i naturen. Besøg smukke vandfald eller tag ud til Spider Monkey Reserve, der ligger 1 times kørsel væk. Du må ikke snyde dig selv for en tur i en af de smukke ferskvandsgrotter, der kaldes cenoter. Vandet i cenoterne er køligt og fuldstændig glasklart, så du kan se små, sølvglinsende fisk svømme rundt nede i dybet. Slut dagene på Tulum Beach af med en middag på en udendørs restaurant, og nyd en drink med fødderne i sandet og udsigt over det skønne, caribiske hav

Nyd livet på stranden
Rejser til Mexico
Strand og ruiner
Maya ruiner i Tulum
Gran Cenote
Du kan dykke i cenoterne

Dag 11

Velkommen til skønne Isla Holbox!

I dag bydes du velkommen til Isla Holbox – en lille ø, uden så meget hurlumhej. Du bliver kørt til dit hotel i en lille golfbil.

Isla Holbox er en dejlig caribisk ferieø med kun 1.500 beboere. Her er er flere småbyer, hvor folk bor i huse langs gader af sand. Nok af samme grund er her ikke mange biler, men du kan leje en golfbil eller en cykel og tage ud på eventyr, fx til den store lagune, hvor du finder masser af fugle, lyserøde flamingoer og andet dyreliv.

Du kan selvfølgelig også gå rundt på egen hånd i området. Besøg fx byerne – rene kan man ikke kalde dem, men de er farvestrålende og hyggelige. Øen er kun 1,5 km bred, så du går nemt fra den ene bred til den anden, og på den vestlige side strækker de hvide sandstrande sig milehvidt. Det er lidt sværere at gå fra øens bund til dens top, for der er næsten 42 km, men umuligt er det ikke!

Isla Holbox
Sød dreng på Isla Holbox
Fine, farverige huse
Dejlig strand på Isla Holbox

Dag 12-15

Livet på bountyøen Isla Holbox

Slå dig ned i skyggen af en parasol på de lange, hvide sandstrande. Nyd udsigten over det turkisblå hav, og tag en dukkert, når du trænger til at køle lidt af.

Når sulten melder sig, er der et væld af friskfanget fisk at vælge imellem – her er mange fiskere, der hver dag sejler ud på havet og vender hjem med nettet fyldt med et stort udvalg af havets frugter. Isla Holbox, eller nærmere vandet omkring øen, er også kendt for sine hvalhajer, så brug en dag på at tage en tur ud at kigge efter disse flotte dyr.

Du kan også leje en kajak og sejle rundt og kigge efter krokodiller. De gemmer sig i mangroveskoven, og hvis du er heldig, får du øje på en.

Du kan virkelig slappe af og komme heeeeelt ned i gear på denne dejlige ø!

Sød pige på Isla Holbox
Cykler i de farvestrålende gader
Tag måske en tur ud og dykke?
Rejser til Mexico
Dejlig strand på Isla Holbox
Pelikaner på Isla Holbox

Dag 16

Afrejse fra Mexico
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Mexico. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Mexico!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-Cancun t/r.
 • Transporten mellem Cancun og Isla Mujeres foregår med offentlig færge.
 • Transporten mellem Tulum og Isla Holbox foregår sammen med andre turister i bil og båd.
 • Øvrige transporter mellem lufthavne, havne og hoteller foregår med bil/minibus.
Inkluderet
 • Fly Danmark-Cancun t/r.
 • 14 overnatninger.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Afrejseskat på ca. 11 USD pr. person ved afrejse fra Cancun lufthavn. Du kan med fordel gøre det online inden afrejsen på dette link: https://www.visitax.gob.mx/sitio/
 • Transfer til/fra hotel til færge på Isla Mujeres, transfer fra hotel i Tulum til busstation, transfer fra Playa del Carmen busstation til hotel.
 • Færge Puerto Juarez-Isla Mujeres t/r.
 • Skal du bo på Yucatan halvøen (bl.a. Riviera Maya, Costa Maya, Playa del Carmen, Akumal, Mahahual, Puerto Juarez, Tulum og Cancun) skal du betale en miljøafgift på ca. 25 pesos pr værelse pr nat. Du skal betale denne direkte til hotellet.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).