Mexico

Playa del Carmen

Gå tilbage

Rejser til Playa del Carmen

Playa del Carmen er en af de mest velbesøgte strandbyer på vores rejser til Mexico. Her er en livlig atmosfære, for det er et af Mexicos hotteste steder, men du finder også gode rammer for familier på de lidt mere rolige dele af stranden. Og stranden her er helt vidunderlig!

Lige bag stranden ligger byens nerve – hovedstrøget 5th Avenue. Det er en meget populær og velbesøgt turistby og derfor finder du massevis af butikker, store dynger af restauranter, en hel del turudbydere og selvfølgelig masser af farverige barer og diskoteker.

Når sulten melder sig, bliver det svært at vælge mellem Mexicansk krydret kylling med bønner, seafood, sprøde pizzaer, velsmagende thai-mad – you name it. Nogle steder kan du endda spise med sand mellem tæerne, og når mørket falder på, tændes stearinlysene og de kulørte lamper, og nogle gange er der sågar dejlig livemusik. Du kan danse hele natten til den nyeste musik på de smarte diskoteker eller besøge hyggelige caféer og opleve ægte latinamerikansk stemning, når det er allerbedst.

Byen er vokset meget de seneste par år - faktisk så meget, at resortområdet Playacar nu er vokset sammen med Playa del carmen. Udover at være en skøn ferieby med alt hvad dertil hører, er Playa del Carmen også et fantastisk udgangspunkt for spændende udflugter.

Besøg ruinerne ved Chichen Itza eller Tulum og få et godt indblik i mayakulturen. Tag ud at bade eller dykke i en cenote – en underjordisk sø med køligt og krystalklart vand – eller kør ud til et af de store naturreservater og se mangroveskove, krokodiller, fugleliv og kæmpestore flokke med tusindvis af lyserøde flamingoer. Du kan også snorkle blandt havskildpadder eller tage ud og fiske eller dykke i det smukke hav. Mulighederne er ubegrænsede.

Billeder

Dejlig strand i Playa del Carmen
Dejlig strand i Playa del Carmen
Bod i Playa del Carmens gader
Dykning ved Playa del Carmen
Tag måske en tur til fantastiske Chichen Itza

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Playa del Carmen

Flere hoteller i Playa del Carmen

Oplevelser