Mexico

Mexico City

Gå tilbage

Rejser til Mexico City

Mexico City har en storslået kultur og mangfoldighed, som du ikke finder mange steder! Det er en af verdens største byer og har hele 25 millioner indbyggere! Byen byder på mange oplevelser, som du ikke må gå glip af, hvis du alligevel rejser til Mexico.

Udforsk byens mange seværdigheder

Et godt sted at starte er på byens centrale plads: Zocaloen, hvor flere af de vigtigste bygninger også ligger. Den er meget stor og åben, kun med det mexicanske flag på midten. Den mest iøjnefaldende bygning på pladsen er den store katedral, der er den største i Mexico, og den er så sandelig er et besøg værd! Det samme er Palacio Nacional, som huser Diego Riveras vægmaleri om Mexico historie.

Oplev byen i båd

En rigtig hyggelig, omend turistet, oplevelse er en sejltur i Xochimilco Gardens (de flydende haver). I farverige både sejler du enten på små, fredfyldte kanaler tæt på små huse og haver eller på lidt større kanaler, hvor der både tilbydes drikke, mad, souvenirs, musik osv.

Byen med en masse fortid

Besøg også det Antropologiske Museum, gå en tur på Paseo de la Reforma, kig på det flotte marmorpalads Palacio de Bellas Artes og besøg Avenida 5 de Mayo, en af de hyggeligste gader med flotte, gamle bygninger. Frida Kahlos hus og Coyoacan området med det hyggelige torv er bestemt også et besøg værd.

En dagsudflugt fra Mexico City kan gå til de fantastiske azteker-pyramider ved Teotihuacán. Pyramidekomplekset er det største i Mexico og et af de vigtigste i verden. Det er altså et absolut must på en tur til denne del af Mexico! Solens og månens pyramide er kendte verden over, og kæmper du dig op ad de mange trappetrin til toppen af dem, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt fra verdens næsthøjeste fritstående pyramide.

Lækkert mad og god stemning

Aftenerne kan du bruge på en af byen skønne restauranter. Spis middag i gårdhaven på det dejlige hotel El Cortes, der er bygget oven på et gammelt kloster. Eller slå et smut ind i Torre Latinamericana og tag elevatoren op til cafeen på 44. etage – herfra er der en helt enestående udsigt over byen. Og supervigtigt – glem endelig ikke en aften på Plaza Garibaldi med de verdensberømte Mariachi-orkestre. Gå rundt og lyt til al den glade musik, her er måske 50 orkestre der spiller.

Billeder

1 ud af 5
Mexico City
1 ud af 5
Metropolitana-katadralen
1 ud af 5
Palace of Fine Arts
1 ud af 5
Solpyramiden
1 ud af 5
Teotihuacan - Solens og Månens Pyramide

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Mexico City

Flere hoteller i Mexico City

Oplevelser