Gå tilbage

Rejser til Bacalar

Bacalar er en dejlig lille turistby med strande og fantastisk blåt vand. Her er en meget rolig og lidt søvnig atmosfære, og det er perfekt, hvis du bare har planer om at ligge i hængekøjen eller ved lagunen og nyde livet.

Hvis du trænger til lidt mere by, så tag ind til Chetumal, som ligger 40 kilometer væk – her er masser af liv, restauranter og butikker.

Bacalar er mest kendt for den smukke lagune, der ligger ved byen – her skifter vandet farve fra at være helt dybblåt det ene sted, til at blive helt turkist det andet. Omkring lagunesøen er der masser af muligheder for at campere, sejle i kajak og selvfølgelig svømme i det krystalklare vand.

Selve byen har en spændende historie – i oldtiden boede Mayaerne her, derefter erobrede spanierne byen, og gennem tiden har byen været angrebet af pirater fra nær og fjern. I 1729 byggede man fortet Fortress de San Felipe Bacalar for at holde piraterne ude, og det fort kan du stadig besøge i dag. Kort fra Bacalar ligger den spændende, velbevarede oldtidsby, der var hjemsted for Maya civilisationen, og det var den by, som var den første til at blive erobret af spanierne.

Billeder

1 ud af 5
Rejser til Mexico
1 ud af 5
Blåt vand i Bacalar Lagoon
1 ud af 5
Byen
1 ud af 5
Rejser til Mexico
1 ud af 5
Sjove klipper i det krystalklare vand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Bacalar

Flere hoteller i Bacalar