Malaysia

Redang Island

Gå tilbage

Rejser til Redang Island

Redang Island er hovedøen i en lille øgruppe på i alt 9 øer, som alle er en stor marinepark, der ligger ud for Malaysias østkyst. Dette er en sand tropeø med flotte strande, koralrev, havskildpadder og masser af fisk.

I havet udfor Redang, har du gode muligheder for både at snorkle og dykke. Øen er kendt for sit krystalklare vand, hvide sandstrande og de tropiske fisk som svømmer mellem de mange koralrev, og snorkling er da også den største aktivitet her, hvor dyrkere på alle niveauer kan begå sig. Mange af dem er ikke særlig langt fra kysten.

Da Redang Island er den største og mest besøgte af de 9 øer, er her bygget mange ressorts, hvor de fleste ligger på Pasir Panjang, som er den største strand. Mange af disse ressorts arrangerer snorkleture til de nærtliggende øer, men ud for Pasir Panjang stranden, er her også flotte koralrev.

Foruden snorkling og dykning, er scuba diving også en mulighed her, da vandet er helt klart, men sigtbarheden kan hurtigt blive markant dårligere efter en storm.

Du har også gode muligheder til at spille beach volleyball og sejle i havkajak. Det er forbudt at fiske indenfor marinaparkens grænser, men du kan leje fiskebåde til ture udenfor parken.

Maden på Redang Island er meget alsidig, for her kan du både få pizza, burgere og lækker lokal mad, som er en blanding af kinesisk, malaysisk og thailandsk.

Billeder

1 ud af 7
Pasir Panjan-stranden på Redang Island
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Husk mad til fiskene!
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Tag ud og snorkle i det klare vand
1 ud af 7
Rejser til Malaysia
1 ud af 7
Rejser til Malaysia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Redang Island

Flere hoteller i Redang Island