Malaysia

Perhentian Islands

Gå tilbage

Rejser til Perhentian Islands

Perhentian Islands ligger i det nordlige Malaysia ca. 20 km. fra fastlandet og består af de to øer Perhentian Besar, som er den største med de fleste hoteller og ressorts, og den lidt mindre Perhentian Kecil. På Perhentian Kecil finder du de mindre hoteller, som tiltrækker specielt backpackere, og derfor er her også mere liv på Kecil end Besar.

På Perhentian Besar har du til gengæld mere fred og ro. Du finder nogle rigtig lækre strande med turkisblåt vand på specielt Perhentian Besars vestlige side, hvor der er masser at tage sig til.

Specielt på stranden Teluk Pauh, der ligger på den nordvestlige side af øen med store sten, hvor sandet og vandet er utroligt lækkert. Her er et utal af dykkersteder omkring begge øer, hvor vraget Sugar Ship Wreck er ret populært. Det sank i år 2000 og ligger på ca. 18-20 meters dybde.

Generelt er her mange gode dykkersteder, hvor mange hoteller og ressorts har eget dykkercenter. Har du ikke dykkercertifikat, kan du sagtens tage en snorkel og maske på og svømme ud til de koralrev, som ligger lidt fra stranden, med forskellige og flotte fisk.

Har du fået nok af at være ude i vandet hele tiden eller ligge og dase den på stranden, kan du tage på en trekkingtur, i regnskoven som nærmest starter helt ude ved strandene.

Billeder

1 ud af 9
Palmer og dejlig stenstrand
1 ud af 9
Lysende blåt vand på Perhentian Island
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Badebro i det turkise vand
1 ud af 9
Krystalklart vand og klipper
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Rejser til Malaysia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Perhentian Islands

Flere hoteller i Perhentian Islands