Afrika

Der er selvfølgelig rigtig mange lande i kæmpemæssige Afrika, men vi har nu kun en enkelt destination – nemlig øgruppen Seychellerne, der har de smukkeste strande!

Ø-hop i Seychellerne er en oplevelse af kridhvide strande, lyserøde klipper og turkisblåt hav. Tag på et ø-hop mellem Seychellernes tre hovedøer, Mahé, Praslin og La Digue og udforsk de mindre øer på sejlture. Bo på en eller flere øer under din ferie!

Mahé er en frodig ø, og næsten halvdelen af den er dækket af nationalpark, der tilbyder fantastiske vandre- og cykelruter og muligvis møder med landskildpadder. Det er også her, du finder Seychellernes hovedstad, Victoria. Den er dog oplevet på 5 minutter.

Praslin, den næststørste ø, er en sand paradisø med prisbelønnede strande og Vallée de Mai nationalpark, som er på UNESCOs verdensnaturarv. Seychellpalmen i parken er et botanisk vidunder, og Praslin er hjemsted for verdens smukkeste strand, Anse Lazio, med krystalklart turkisblåt vand og granitklippeformationer.

La Digue, den mindste og hyggeligste ø, giver indtrykket af, at tiden går i slowmotion. Her var der indtil for nylig ingen biler, men cykler og golfvogne er nu de foretrukne transportmidler. Landskildpadder strejfer frit rundt, og Anse Source D’argent er verdens mest fotograferede strand med lyserøde granitklippeformationer og krystalklart turkisblåt vand.

Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne
Rejser til Seychellerne