Malaysia

Pangkor Island

Gå tilbage

Rejser til Pangkor Island

Pangkor Island er en dejlig, lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Du kan cykle hele øen rundt på kort tid - der er kun 25 km hele vejen rundt! Øen er kendt for sine smukke bugter med lange, hvide strande, krystalblåt hav med farverige fisk og flotte koraller og den frodige jungle.

Teluk Nipah-stranden er en af de bedste og mest livlige strande med masser af vandsportsmuligheder. Ved lavvande kan du gå i det lave vand langs stranden til bugten ved Giam Island, hvor du finder endnu en flot strand med hvidt sand og palmer. Husk at sætte tid af, så du kan nå at gå tilbage, inden tidevandet kommer.

Øen er ikke så populær blandt udenlandske turister, men malayerne bruger Pangkor flittigt som et udflugtssted i weekenderne, hvor strandene derfor kan være godt fyldte. Men i hverdagene er strandene næsten tomme.

Da øen er forholdsvist lille, kan du flere steder nemt leje en scooter eller cykel og komme rundt på den måde. Der er ingen offentlig transport på øen, og du skal derfor bruge den lokale taxaservice, hvis du har brug for at blive kørt rundt.

På den nordlige ende af øen findes en flot regnskov, Pangkor Forest Reserve, som du bør besøge mens du er her. Du kan gå en lille trekkingtur og opleve den eksotiske fauna og flora. Langs stien kan du se sjældne orkideer, farverige fugle og sommerfugle. Hvis du er heldig, kan du også se aber og næsehornsfugle i trætoppene.

Bountyøen Pangkor Laut

Ud for Pangkor ligger den dejlige, lillebitte ø Pangkor Laut, hvor strandene og naturen er helt fantastisk! Du kan gå øen rundt, men det går virkelig meget op og ned, så forvent at din puls gør det samme. Der er dog shuttle bus rundt på hele øen, bl.a. til den skønne Emerald Beach, som du kan nå på ca. 5 minutter.

Her er ikke meget andet end frodig jungle og smukke, hvide sandstrande med smaragdgrønt vand, og så er her fred og idyl! Du kan enten bo på Pangkor Laut eller på hovedøen.

Billeder

Pangkor Island
Frodig natur og strand på Pangkor Laut
Emerald Bay på Pangkor Laut
Rejser til Malaysia
Pangkor Laut

Hoteller i Pangkor Island

Flere hoteller i Pangkor Island