Thailand

Koh Tao

Rejser til Koh Tao

Koh Tao er én af Thailands mest kendte og ikke mindst og mest besøgte ferieøer. Her kan du både opleve det bedste af den thailandske natur og ikke mindst dykke og snorkle på et af de bedste steder i landet. Så hvis du drømmer om en afslappende ferie i eksotiske omgivelser, så bør du lægge vejen forbi Koh Tao.

Oplev Thailands fantastiske østkyst

Koh Tao er en forholdsvist lille ø langs Thailands østkyst og er tæt placeret på øerne Koh Phangan og Koh Samui. Koh Tao ligger i den Thailandske golf ca. 85 km ud for byen Chumphon.

Koh Tao passer både til dykkeren og til familieferien 

Koh Tao er en ø, der har lidt af det hele. Hvad enten du er backpacker, dykkerentusiast eller en familie, der er ude efter lækre og børnevenlige strande, så er Koh Tao den perfekte destination.

På den ene side byder Koh Tao på en frodig jungle, krystalklart vand og mange muligheder for at tage på spændende og eksotiske udflugter. Det er nemt at komme rundt på øen på enten scooter eller på cykel. På den anden side finder du også masser af lækre sandstrande. En lang række af disse er både velegnet til at slappe af på og nyde det dejlige vand med en drink i hånden, imens andre er helt oplagte til at dykke ved.

Hvis du er til afslapning og ro, skal du vælge en strand på østkysten af Koh Tao. Et godt valg kunne være strandene Aow Hin Wong og Aow Lang Khai. Men også stranden Sai Nuan på sydøst-spidsen af Koh Tao er fredelig og godt gemt væk.

Flot natur og lækre omgivelser

Koh Tao har ikke de store seværdigheder som templer eller monumenter, men til gengæld byder øen på masser af flot natur og store bjerge. Infrastrukturen på Koh Tao er ikke så udviklet endnu, og det har virkelig sin charme at køre rundt på scooter eller cykel på de bumpede veje og stier. Der er rig mulighed for at vandre og hike op i de smukke bjerge, igennem junglen og til udkigsposterne John-Suwan viewpoint eller Koh Nang Yuan viewpoint. Her er der en fantastisk udsigt over både strandene og ikke mindst havet. 

Thailands bedste dykker-ø

Udover at nyde de lækre strande og opleve den fantastiske natur, så er det også den perfekte destination, hvis du gerne vil ud og dykke. Koh Tao bliver kaldt for Thailands bedste ø at dykke ved, og der er virkelig noget om snakken. Vandet er skønt og helt klart, og der er masser af koraller og spændende fisk i havet. Du kan både være heldig at opleve hvalhajer og skildpadder samt en lang række tropiske fiskearter. Koh Tao er en meget populær ø at dykke ved, og derfor er øens største strand, Sairee Beach, altid fyldt med ivrige dykkere og folk, der snorkler. Du har mulighed for at tage et PADI-dykkercertifikat på Koh Tao til en lavere pris end hjemme i Danmark. 

Tag på øhop til Koh Tao med C&C Travel

Hos C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Tao, og det er helt sikkert en af vores absolutte favoritøer til en strand- og dykkerferie i Thailand. Du har rig mulighed for at komme forbi Koh Tao på en af vores mange Thailandsture- og rundrejser, hvor du besøger flere forskellige øer såsom Koh Samui og Koh Phangan. Så hvis du planlægger en tur til Thailand, så vil vi anbefale dig at lægge vejen forbi Koh Tao. Nedenfor kan du se alle vores rejser til Koh Tao.

Billeder

Dejlig strand på Koh Tao
Koh Nang Yuan ud for Koh Tao
Smuk snorkling ved Koh Nang Yuan
Koh Tao
Koh Tao
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Tao

Flere hoteller i Koh Tao

Oplevelser