Oplevelser i Thailand

Gå tilbage

Oplevelser i Thailand

Thailand er et land, der gemmer på mange forskellige oplevelser! Gå på opdagelse blandt gamle ruiner, besøg levende markeder, hils på elefanter, tag ud at snorkle eller oplev jungle, rismarker, bjerglandskaber og paradisøer. Hvilke oplevelser drømmer du om?  

Oplevelser i Thailands natur 

Thailand har fantastisk natur, både i nord og syd.  

Nordpå kan du opleve junglen omkring River Kwai. Sejl på floden og besøg Mon-folket, der bor herude langt væk fra alting. Prøv også en tur på Dødens Jernbane med flot udsigt ud over floden.  

Nordligt ligger også Soppong, hvor du kan bo hos Pen. Hun tager dig med ud at vandre i bjergene, og du ser nogle af Nordthailands flotteste udsigter! Besøg små landsbyer sammen med Pen og smag Thailands bedste mad tilberedt af gæstfri landsbyboere.  

Sydpå er vores ultimative naturoplevelse Khao Soks jungle! Her kan du vandre i naturen og bade i vandfald undervejs – måske spotter du endda spændende dyr. I Khao Sok ligger også Cheow Lan Lake. Her kan du bo i en flydende hytte omgivet af enorme grønklædte kalkstensbjerge og sejle i kajak på søen. 

Snorkling og øhop i Thailand

Thailands mange smukke øer og strande byder selvfølgelig på store oplevelser! Tag på beach hopping eller øhop imellem dem og find din egen favorit. Strandene er flotte – især i Sydthailand, og de vil ikke skuffe dig!  

Vil du snorkle, anbefaler vi helt klart Similan Islands. Øerne byder på store oplevelser under vandoverfladen med smukke rev og masser af flotte fisk, men over overfladen er de også imponerende. De adskiller sig fra andre øer i Thailand med deres flotte, bløde klipper omkring de kridhvide sandstrande, og synet er altså et postkort værdigt! Besøg øerne fra Khao Lak på en bådtur.  

Fra Koh Ngai og Koh Libong bør du besøge Emerald Cave og snorkle ved Koh Kradan. Her er områdets bedste snorkling, og ved Emerald Cave kan du udforske den skjulte strand. Den ligger inde midt i en grotte på ægte eventyrmanér! 

Oplevelser i Bangkok 

Bangkok er en kæmpemæssig og meget travl storby, og oplevelserne er mange!  

Vi anbefaler alle at tage på en cykeltur med guide i Bangkok. Du oplever ting, du ellers ikke ville opstøve selv, og du ser en helt anden side af Bangkok. Mange af cykelturene går også til Bangkoks jungle, der ligger kort fra byen, og her er helt grønt og frodigt. Du kører rundt på cementcykelstier over vand og gennem krat og bevoksning, så det er nemt at komme rundt. Her – væk fra byen – er der ro og fred! 

En anden rolig oplevelse finder du på floden. Her har du smuk udsigt ind over Bangkoks højhuse og fine templer, og du ser det hele væk fra menneskemylderet. Du sejler ud i kanalerne, hvor folk bor i pælehytter, så oplev livet på vandet, børn der leger, og folk der sejler rundt i båd. Du kan også sejle en tur til det flydende marked, hvor handlende i båd sælger og køber frugt og grønt, kunsthåndværk og madvarer i massevis.  

Kongepaladset er også en smuk og idyllisk oplevelse. Her går du rundt mellem de fantastisk flotte templer belagt med bladguld, og haverne er bestemt en konge værdig!  

Tag også på en heldagstur til Ayutthaya – den gamle oldtidsby, der engang var Siams hovedstad. Byen er på UNESCOs liste over verdensarv, og det er en stor oplevelse at gå rundt blandt de smukke, gamle ruiner. Her er templer, buddha-statuer og smuk natur overalt, og du vil ikke gå skuffet herfra.  

Oplev Thailands elefanter 

Først vil vi gerne understrege, at vi på ingen måde støtter elefantridning og -shows. Vi sender kun folk til redningscentre eller pensionscentre, hvor elefanterne har det rigtig godt! I Chiang Mai ligger f.eks. Elephant Retirement Park, hvor tidligere arbejdselefanter er blevet reddet og får et bedre liv i naturen. Du kan bade sammen med dem og måske få lov at plaske på dem og skrubbe på dem – eller give dem lidt mad. Men du kan ikke ride på dem!  

I Petchaburi ligger Wildlife Friends Foundations dyrereservat, og du kan opleve dyr som aber og elefanter. Alle dyrene her har levet i fangenskab og kommer fra et hårdt liv – nogle af dem ved slet ikke, hvordan man opfører sig i naturen. Her lærer de det og får en god tilværelse! De dyr, der kan gå, har store, grønne arealer at boltre sig på og masser af træer at svinge sig i.  

Bæredygtige oplevelser i Thailand 

Udover at redde elefanterne, vil vi også gerne støtte de lokale. Derfor har vi oplevelser, hvor du besøger private hjem eller oplevelser med lokale guides. Bæredygtighed for os bygger på lokal vækst og unikke oplevelser med virksomheder og mennesker i Thailand. De mennesker, du møder på vores udflugter, er lokale – lige fra turguiden til værtsfamilien, du spiser middag med. Deres job eksisterer på grund af vores gæster, og fordi du har tilkøbt oplevelsen.  

Du kan også besøge vores drikkevandsprojekt støttet af C&C Hjælpeprogrammer. Her lægger du vejen forbi en af de skoler i Chiang Mai, hvor vi har installeret vandrensningsanlæg, så eleverne kan få rent drikkevand. Hils på både lærere og elever og brug lidt tid på at snakke med børnene.  

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Viser ud af