Thailand

Koh Phangan

Gå tilbage

Rejser til Koh Phangan

Koh Phangan er en dejlig ø nord for Koh Samui, og her kan du virkelig opleve lækre sandstrande med fint, hvidt sand og krystalklart vand. Øen blev opdaget af backpackere i sin tid og er nu mest kendt for de berømte fuldmånefester, der holdes en gang om måneden på Haad Rin-stranden. Er du mere til fred og ro, så er de lækre strande på nordsiden af øen lige noget for dig.

Oplev smukke strande og fantastisk liv under vandet

Du finder mange forskellige strande langs Koh Phangans kyst, som hver især har noget fantastisk over sig. Haad Chao Phao er en smuk strand på den nordvestlige del af øen, hvor der er fint sand, klart vand og mulighed for at se masser af smukke koraller.

En anden fantastisk strand på Koh Phangan er Leela Beach, som ligger på den sydlige del af øen. Denne strand har turkisblåt vand og hængekøjer mellem palmerne. Her er du sikret nogle rigtige gode feriebilleder!

Der er så mange skønne strande, hvor du kan spise grillet fisk med fødderne i sandet og flyde rundt i krystalklart vand. Det er bare om at vælge, hvilken strand du gerne vil bo på.

Tag på vandreture i junglen eller bjergbestigning på Koh Phangan

Koh Phangan er grøn og bjergrig. Faktisk er 80% af øen dækket af regnskov og klipper, og naturen skal næsten opleves, nu du er her.

En fantastisk måde at opleve smukke Koh Phangan på er på en vandretur. Fra Bottle Beach går der en meget populær hiking-rute, som har god skiltning og en smuk udsigt undervejs. Hvis du har mod på at bevæge dig ud i mere bakket terræn, så kan du overveje at bestige Khao Ra, som er det højeste bjerg på Koh Phangan. På toppen belønnes du for dit hårde arbejde med en helt utrolig udsigt over hele øen. Endnu et oplagt sted til ferieselfien!

Du kan også tage en vandretur i junglen eller gennem kokosplantagerne. Eller hvad med en sejltur rundt om øen, hvor du hopper i vandet direkte fra båden. Hold udkig efter alle de farverige fisk, blæksprutter og fine koraller.

Oplev øen på motorcykel

Hvis du lejer en motorcykel, kan du besøge de små landsbyer - i Ban Tai kan du se, hvordan kokoksnødderne bliver bearbejdet, og i Ban Nua kan du besøge Wat Nai med de 400 år gamle stupaer. Ikke langt fra Ban Nua ligger Thong Nai Pan Beach med Koh Pha Ngans største træ - et gummitræ der måler 14 meter i omkreds!

Du kan også tage på en udflugt. Nogle af de mange rundture i området stopper også ved smukke vandfald, hvor du kan hoppe i og tage en kølig dukkert.

Fullmoon Party på Koh Phangan

Er du her, når det bliver fuldmåne, har du måske lyst til at feste sammen med tusindvis af andre til et full moon party på Haad Rin-stranden. Festen begynder, når mørket falder på, og fuldmånen viser sig ude over vandet. Så myldrer det frem med små boder, barer, scener, musik og lys - overalt er de dansende mennesker malet i neonfarver, der lyser op i UV lyset, og det er altså et helt særligt syn! Om aftenen eksploderer Koh Pha Ngan i et inferno af musik, dans, gøgl og fest.

Særligt unge mennesker har denne oplevelse på deres bucketliste. Og er disse vilde fester ikke noget for dig, så er det altså på nordsiden af øen, du skal bo. Der vil du intet mærke til fest og farver fra full moon partyet.

Tag på øhop til Koh Phangan med C&C Travel

Koh Phangan er noget helt særlig, fordi øen har to så forskellige ansigter. Vi anbefaler en rejse til Koh Phangan til dig, der gerne vil have strand og natur men også mulighed for at opsøge lidt byliv. Og så anbefaler vi Koh Phangan til dem, som gerne vil opleve full moon party og masser oplevelser og aktiviteter. Det er perfekt at rejse til Koh Phangan i sommerhalvåret, fordi vejret er godt i vores sommermåneder. Måske skal du holde sommerferie på Koh Phangan.

Vil du på øhop til flere af Thailands herlige øer, så kombinér Koh Phangan med Koh Samui og Koh Tao, hvor der også er dejlige strande og god stemning.

Billeder

Koh Phangan
Frodige Koh Phangan
Strand på Koh Phangan
Strand på Koh Phangan
Rejser til Thailand
Strand på Koh Phangan

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Phangan

Flere hoteller i Koh Phangan