Sommerferie i Thailand

Sommerferie i Thailand

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden! Thailand rejser byder på smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker. 

Thailand er kendt for de endeløse hvide sandstrande med vuggende palmer og turkisblåt vand. Du finder både fredelige strande med kun få restauranter og store, brede strande med liv og masser af spisesteder at vælge imellem. På en sommerferie i Thailand vil du opleve alt dette og meget mere!

 

Smilets land

Menneskerne i Thailand er nogle af de sødeste, og de byder dig varmt velkommen med en gæstfrihed, der næsten ikke findes lige nogen andre steder. Alle steder bliver du mødt af brede smil og åbne arme, og det er ikke mærkeligt, at Thailand bliver kaldt for ”Smilets land”. Tag en sludder med grøntsagssælgeren på markedet og spørg ind til bartenderens dagligdag på resortet. De vil som regel gerne sludre, og det er en god måde at møde mennesker på, så du lærer om deres dagligdag og levemåde. 

 

Rejs i sommerferien

Vejret i Thailand svinger selvfølgelig lidt, men du kan sagtens holde sommerferie i Thailand, hvis bare du ved, hvor du skal tage hen. Thailand er mest af alt en vinterdestination, men hvis du skal ud at rejse om sommeren, kan du også finde dejlige destinationer med masser af sol og dejligt vejr.  

Hele året kan du besøge Bangkok og de øer og strande, der ligger helt inde i bugten, fx Hua Hin og Koh SametDu kan dog risikere lidt korte regnbyger i september og oktober. 

Øerne i den vestlige del af bugten – Koh SamuiKoh Phangan og Koh Tao – kan du også rejse til hele året. Men modsat øerne i den inderste del af bugten kan du risikere lidt regnbyger i vores vintermåneder. Derfor er netop disse øer super til en sommerrejse! Helt optimalt er det at rejse hertil fra marts til november.  

Koh Samui er én af de mest populære sommerdestinationer i Thailand. Her er smukke, brede og børnevenlige strande med masser af liv, og du kan også sagtens finde mindre og uforstyrrede strande. Hvis du gerne vil ud i naturen og opleve Thailands fantastiske dyreliv, så er du kommet til det helt rette sted. For udover at byde på masser af dejlige strande og et festligt gadeliv, så kan du også opleve øens tropiske regnskov eller besøge nationalparken Ang Thong. Her har du både mulighed for at møde drillesyge aber, havskildpadder og leguaner.

Koh Phangan er en dejlig ø nord for Koh Samui, og her kan du virkelig opleve lækre sandstrande med fint, hvidt sand og krystalklart vand. Øen blev opdaget af backpackere i sin tid og er nu mest kendt for de berømte fuldmånefester, der holdes en gang om måneden på Haad Rin-stranden. Er du mere til fred og ro, så er de lækre strande på nordsiden af øen lige noget for dig. 

Koh Tao har også super vejr om sommeren. Her kan du både opleve det bedste af den thailandske natur og ikke mindst dykke og snorkle på et af de bedste steder i landet. 

 

Skræddersy din drømmerejse til Thailand

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Thailand, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine ønsker til en sommerferie i Thailand.  

Måske vil du på rundrejse og opleve både natur, strande og spændende byer med masser af gyldne templer? Det kan også være, at du bare vil dase på en strand, spise lækker mad og få massage på stranden? Måske vil du på øhop til de bedste snorklesteder?  

Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din sommerferie i Thailand. 

Tag på sommerferie i Thailand!

Hvorfor rejse med os?