Thailand

Oplev det uturistede Nordthailand

Aktiv rejse

Gæstefavorit

17 dages rejse fra
16.590,-

Pris per person ved 2 voksne

2 nætter Chiang Mai, 2 nætter Pai, 3 nætter Soppong, 1 nat Chiang Mai og 6 nætter Khao Lak

#Uturistet
#Natur
#Strand
#Rundrejser
#Aktiv
#Byliv
#Favorit
#Snorkling

Rejsen starter i den dejlige by Chiang Mai, der er fyldt med smukke templer, livlige markeder og masser af muligheder for udflugter.

Herfra skal du videre til Pai, der er en hyggelig landsby i et uspoleret bjergområde. Byen ligger smukt ned til Pai-floden, og du kan tage på opdagelse blandt vandfald og varme kilder.

Herfra skal du videre til Soppong, hvor du vil komme helt tæt på naturen. Midt ude i junglen bor du på et dejligt homestay, hvorfra du bl.a. skal ud og opleve områdets imponerende grotter. Du skal også på en trekkingtur til en lille, lokal Karen-landsby, hvor du skal overnatte efter at have nydt et aftensmåltid omkring bålet.

Fra junglen skal du videre til Khao Laks skønne strande. Her er endnu ikke overrendt af turister, så brug det sidste af ferien på at nyde havets blide brusen eller tag på flere oplevelser i det smukke, grønne bagland.

Rejsen i billeder

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Golden Hall
Tempel i Chiang Mai
Rejser til Thailand

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Chiang Mai
 3. Chiang Mai
 4. Chiang Mai - Pai
 5. Pai
 6. Pai - Soppong
 7. Soppong
 8. Soppong
 9. Soppong - Chiang Mai
 10. Chiang Mai - Khao Lak
 11. Khao Lak
 12. Khao Lak
 13. Khao Lak
 14. Khao Lak
 15. Khao Lak
 16. Khao Lak
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
16.590,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til Chiang Mai!

I dag bliver du budt velkommen til Chiang Mai – en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser.

Chiang Mai er med sine ca. 160.000 indbyggere den største by i det nordlige Thailand. Det er en smuk by med mange flotte templer, spændende museer, interessante markeder og flotte omgivelser. Det mest berømte tempel er Wat Phrathat Doi Suthep, der ligger flot oppe på toppen af en bakke lidt uden for byen. Her er en fantastisk udsigt over hele byen. Gå de 309 trin derop, køb lidt røgelse og tænk over tilværelsen.

Udsigt ud over Chiang Mai
Udsigt fra bakken
Golden Hall
Festklædte piger foran et tempel i Chiang Mai
Tempel i Chiang Mai
To munke i Chiang Mai

Dag 3

Chiang Mai - oplev den smukke bys mange seværdigheder

Det er naturligvis op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Chiang Mai, men her er nogle forslag, du kan overveje:

Templer
Chiang Mai er kendt for sine smukke templer, heriblandt Doi Suthep-templet, der blev bygget i 1300-tallet, og hvorfra der er en fantastisk udsigt over byem. Den muslimske moské Matsayit Chiang Mai er også et besøg værd. Du kan også besøge Doi Inthanon, som er Thailands højeste punkt.

Markeder
Chiang Mai er kendt for sit berømte Night Bazar, hvor alt kan købes! Markedet ligger på Chang Klan Road og har åbnet fra kl. ca. 19.00 til midnat. Tag ind til byen ved tidlig aften og spis aftensmad i en af de små, thailandske boder derinde. Herefter kan du bruge hele aftenen på at gå rundt og lede efter gode tilbud. Synes du at pladsen bliver for trangt på natmarkedet, så besøg et af de nye små markeder der skyder op i området – her finder du livemusik, mange små moderne madboder, og små barer. Hvis du er i byen på en søndag, så husk at besøge Sunday Market. Det er her, de lokalbefolkningen sætter mange af deres ting til salg, og det er noget større end Night Bazar. Besøg også China Town hvor der findes et madmarked hvor man kan købe frisk frugt og alle slags krydderier.

Tarzan-swing – ziplining
Har du ikke allerede inkluderet et Tarzan-swing (en tur ud at zipline) på din rejse, vil vi anbefale dig at prøve det! At svæve over trætoppene er en unik oplevelse. Du kan se mere på arrangørens hjemmeside: http://www.treetopasia.com/

Halvdagsudflugter
Brug en halv dag på at lære de thailandske køkkenkunstner eller besøge en orkidefarm. Om aftenen kan du prøve en Khantoke-dinner, hvor der opføres traditionel, thailandsk dans. Du kan også tage på en halvdags cykeltur ud til det gamle Chiang Mai. Dette er en fantastisk måde at opleve det lokale og se gamle ruiner.

På egen hånd
Du kan også vælge at lave dine helt egne udflugter, og besøge National Museum eller The Tribal Museum, som er virkelig imponerende. Eller du kan gå til en thaiboksning-forestilling?

Husk at vejret ikke er lige så varmt i Nordthailand som i syd – så det er en god ide at medbringe en varm trøje.

Et af de mange flotte templer i Chiang Mai
Munke i skyggen fra træerne
Liv i gaden
Kvinde med hovedpynt i Chiang Mai
Bod i Chiang Mai
Chiang Mais natbazar

Dag 4

Velkommen til Pai!

I dag skal du videre til Pai – en hyggelig landsby i et smukt og uspoleret bjergområde.

Byen ligger ned til Pai-floden og er mødested for oplandets forskellige etniske grupper. Her er mange backpackere, og stemningen er venlig og afslappet. Lige når du kører ind i Pai, kommer du forbi en oplagstavle. Her kan du finde alverdens tilbud om livemusik, meditationscentre, trekkingture, riverrafting, yoga-timer, gode restauranter osv.

Pai landsbyen
Pai floden
Barnebarn og bedstemor i Pai
Pai Canyon
Varme kilder
Lille pige med stor cykel!

Dag 5

Nyd den smukke natur omkring Pai

Det er helt op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Pai, men vi kan jo ikke dy os for at komme med nogle forslag.

Hvis du lejer en motorcykel for en hel dag, får du ofte udleveret et lille kort over de meste interessante steder. Besøg Pai Canyon, morgenmarkedet, eftermiddagsmarkedet, vandfaldene, bjergstammerne, hot springs og nationalparken. Pai er en rigtig lille backpacker-by, og fremgår i mange guidebøger, men hvis du har lyst, kan du også købe guidebogen ‘The Paioneer’ i byen, der opdateres hvert år. Den beskriver alle byens aktiviteter og events.

Tag på spændende udflugter, cykelture, bådture og riverrafting. Måske skal du en tur ud og se de varme kilder? En tur i en varm kilde kan næsten gøre dig til et helt nyt menneske, når du bliver varmet igennem i det brandvarme vand. Skønt!

Dag 6

Velkommen til Soppong og landsbyen Ban Tham Lod!

I dag skal du til Shan-landsbyen Ban Tham Lod i Soppong, hvor du skal være de næste tre dage hos Pen, der helt sikkert vil tage rigtig godt imod dig.

Soppong ligger i smukke omgivelser mellem bjerge og grønne skove. Her er jungle og store floder, og der findes mange huler og grotter med imponerende stalaktitter – nogle steder er der sågar spor af gamle vægmalerier.

Snak med Pen om, hvad du vil opleve, for hun tilrettelægger dit ophold med de udflugter og den mad, du ønsker.

Du kan starte med en sejltur i berømte Tham Lod Cave – en af de længste kalkstensgrotter i Sydøstasien. Og det gør du selvfølgelig på en tømmerflåde. Inde i grotten er du omgivet af stalaktitter og sjove klippeformationer, og sollyset falder ind i grotten på eventyrlig vis. Inde i grotten er der en arkæologisk udgravning, hvor du kan se rester efter den såkaldte ”Log Coffin”-kultur. Folkeslaget boede i området for 1.500 til 3.000 år siden, og de mest interessante levn fra kulturen er de hule rør, der blev brugt som kister og indeholdt knogler fra afdøde. De er skåret ud i teaktræ og placeret højt oppe i grotterne, og det er kun meget få mennesker, der har set dem! Du slutter udflugten af med en solnedgang i selskab med store sværme af flagermus og svaler. Det er altså sjovt at se store sværme af flagermus flyve over hovedet på dig!

Tilbage på dit homestay spiser du et traditionelt Shan-måltid sammen med Pen, og du skal selvfølgelig også smage en kop af den dampende varme lokale te brygget af urter fra området! Pen dyrker sin egen kaffe i baghaven, og du kan sidde og drikke en kop kaffe i hendes lille “coffee shop” med udsigt til kaffebuskene.

Søde thailandske børn
Tag på vandretur i naturen
En okse i Soppongs landskab
Folk bor i pælehuse her
Besøg Tham Lod Cave
Fantastiske stalagmitter

Dag 7 - dag 8

Soppong - trekking til Karen-landsby

Start dagen med hjemmelavet müsli med yoghurt og friske frugter.

Hvis du har lyst, kan Pen tage dig med på trekkingtur til en Karen-landsby. Gode travesko eller fastsiddende sandaler er et must, men du kan selv bestemme, hvor hård turen skal være. Du bestemmer også selv, om du vil overnatte i en lille Karen-landsby. Vi anbefaler bestemt, at du prøver det, for det er en sjov og meget autentisk oplevelse. Det eneste du behøver at tage med, er en lille rygsæk med vand, ekstra undertøj, en sweater, et par lange bukser til om aftenen, kiks, chokolade og en tandbørste. Pen laver en traditionel madpakke til dig, som du får med på turen. Turen kræver, at du er i forholdsvis god form, selvom vandreturen egentlig kun er syv km hver vej, og du skal være parat til at sove på madrasser på gulvet.

Turen går roligt igennem et meget flot landskab sammen med Pen, og til tider går du også igennem en flod, hvor vandet kan stå højt. Stop op og se de mange grøntsager, krydderier og urter, som lever vildt i naturen. Du spiser frokost i skoven, før du fortsætter turen. Du kan holde så mange pauser du vil, og det er dig, der bestemmer tempoet. Senere på eftermiddagen når du til den hyggelige Karen-landsby, hvor du kan overnatte. Hvis du har lyst til det, kan du gå på opdagelse i nogle små grotter eller slentre en tur rundt i landsbyen og lære om landsbyboernes traditioner, skikke og daglige arbejde.

Familien, du sover hos, har en lille kiosk, så du har mulighed for at købe lidt snacks, is og drikkevarer. Om aftenen spiser du et traditionelt Karen-måltid ved bålet, og senere sover du på gulvet i soveposer eller med tæpper i en af landsbyboernes hytter. Madrasserne er ikke mere end 5 cm. tykke, men der er mange af dem! Om morgenen får du serveret pandekager.

Du kan også blive kørt til landsbyen, hvis du gerne vil overnatte der men ikke orker at vandre hele vejen.

Smuk natur
Gå på støvede grusstier
En lille landsby i Soppong
Landsbyens hyggelige hytter
Vandfald i junglen
Måske møder du en sød familie som denne?

Dag 9

Tilbage til Chiang Mai

I dag skal du tilbage til Chiang Mai. Når du ankommer til storbyen, bliver du kørt tilbage til det samme hotel, som sidst du var her.

Dag 10

Velkommen til Khao Lak

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Gylden sandstrand på Khao Lak
Lig i skyggen fra Palmerne
Strand og træer
Tag på snorkletur sammen med kæmpe stimer af fisk
Måske møder du en masse søde børn?
Dejlig strand på Khao Lak

Dag 11 - dag 15

Nyd livet på Khao Laks rolige strande

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen i området består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne – her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Das i en liggestol på stranden
Khao Lak byder på masser af skønne strande
Small Sandy Beach i Lam Ru nationalparken på Khao Lak
Sai Rung vandfaldet

Dag 16

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Bangkok og Chiang Mai-Phuket-Danmark.
 • Al transport mellem hotellerne, samt mellem lufthavne og hoteller, foregår med privat bil/minibus.
 • Trekkingtur mellem Cave Lodge i Soppong og Karen-landsby foregår (i sagens natur) på dine egne ben. 

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Chiang Mai-Phuket-Danmark.
 • Alle transporter.
 • 14 overnatninger - 11 med morgenmad, 2 med fuld forplejning i Soppong på Pen Cave Homestay og 1 med fuld forplejning i lokalt hus i Karen landsby.
 • Trekking i Soppong
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).