Thailand

La Flora Resort & Spa

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Børnevenligt
#Fantastisk morgenbuffet
#Fem store pools
#Fredfyldt atmosfære
#Godt til par
#Gylden sandstrand
#Legerum til børnene
#Live musik
#Moderne thai-indretning
#Natur
#På stranden
#Sødt personale

La Flora Resort & Spa

La Flora Resort & Spa er et fantastisk godt hotel, som ligger i byen direkte ud til den gyldne sandstrand Bang Niang Beach. Du vil straks føle dig godt tilpas - for atmosfæren er dejlig fredfyldt og folk omkring dig er bare så søde. Værelserne er indrettet i moderne thaistil, og du har både aircondition, TV og en balkon, hvor du kan sidde og nyde aftenerne. Hele resortet er for nylig blevet gennemrenoveret, og det skinner virkelig igennem i indretningen. De har virkelig brugt lækre materialer og kvalitetsmøbler! Derudover er hotellet eco friendly og har skiftet stort set alt plastik ud med: glas, træ og papir.

Hvis du bliver træt af saltvandet i havet, så har hotellet hele fem store, lækre pools, som du kan bade i. Slap af med en god bog i den ene hånd og en skøn drink i den anden eller forkæl dig selv med en dejlig behandling i hotellets spa. Mangler du bøger, så smut en tur i resortets lille bibliotek. Her er også et arbejdsområde, hvis du skal arbejde lidt, mens du er afsted. Trænger du til en udflugt? Tag på scubature ved hotellets eget rev, kun 5 km. fra stranden. Nyd stemningen og lyden af god musik, for de fleste aftener kan du opleve live optrædener.  

Hotellets restaurant serverer et godt udvalg af thailandske og internationale retter, men der er også flere små gode restauranter i kort gåafstand fra hotellet. Morgenmaden på hotellet er rigtig god med masser at vælge imellem. Vil du forbrænde lidt af den gode mad, kan du altid besøge det lille fitnessrum bagefter.

Alt i alt et rigtig skønt sted, hvor du kan komme helt ned i gear og bare nyde tilværelsen. 

Aircondition
Balkon
Familieværelser
Fitnessfaciliteter
Køleskab på værelset
Udflugter
Stort hotel
Børnepool
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Thailand
La Flora Resort & Spa
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Den skønne strand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Et af værelserne
Thailand på tilbud!
En af de skønne pools
Rejser til Thailand - La Flora Resort