Thailand

Hua Hin

Rejser til Hua Hin

Hua Hin har været et populært rejsemål i mange år. Kong Rama VII byggede i 1929 et palads her, som han kaldte ’Langt-fra-bekymringer-paladset’, og du vil sikkert også føle dig langt væk fra bekymringer her, hvor du har en flere kilometer lang sandstrand at dase på. Nogle steder er der store glatte sten, der bryder bølgerne - men indimellem kæmper de altså med brandmænd så pas lidt på, når du stikker tæerne i vandet.

Tag en ridetur langs stranden eller vov dig ud på nogle af de mange vandsportsaktiviteter. Har du børn er der flere vandland indefor nem rækkevidde også. Hop i en tuk-tuk og besøg stationsbygningen og kongepaladset og afslut måske turen ved molen (Fishing Pier) og spis en lækker fiskeret på en af de mange restauranter.

Hua Hin er også kendt for sit fantastisk natmarked med kopivarer i læssevis og i weekenden (fredag-lørdag-søndag) kan du også besøge Cicada markedet, hvor der er mere ro på, spændende lokale varer i høj kvalitet og dejlig mad. Hua Hin har også nogle af Thailands mest eftertragtede golfbaner og et sprudlende natteliv.

Udflugtsmuligheder er der mange af. Nationalparken Sam Roi Yot byder på en meget flot og varieret natur, og her findes også Phraya Nakon grotten, hvor der ligger en smuk pavillon bygget af Kong Rama V som belyses af sollys fra et hul i grottehvælvingen. I samme område kan du sejle ud til Monkey Island, en lille ø, hvor der er mange tja…aber. 

Andre udflugtsmål er Khao Luang grotterne med sine 170 Buddha statuer, Wat Huay Mongkhon som er verdens måske største munkestatue,  Pa La U vandfaldet, Wildlife Friends Foundation Thailands dyrereservat, hvor der bor mange elefanter, aber, bjørne og andre dyr, der er blevet reddet fra grumme skæbner eller Kui Buri nationalparken, hvor der findes vilde elefanter.

Billeder

Dejlige Hua Hin Beach
Rejser til Thailand
Stationen
Hua Hins natmarked
Rejser til Thailand
Venezia shoppingområde
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Hua Hin

Flere hoteller i Hua Hin

Oplevelser