Thailand

Kanchanaburi (River Kwai)

Gå tilbage

Rejser til Kanchanaburi (River Kwai)

Kanchanaburi ligger i Mae Klong-dalen lidt over 100 kilometer nordvest for Bangkok. Byens største attraktion er selvfølgelig den berømte bro over Floden Kwai. Broen var del af dødens jernbane, der blev bygget mellem Thailand og Burma af tvangsarbejdere og allierede krigsfanger under Anden Verdenskrig. Fangerne levede og arbejde under grusomme vilkår, og over 6.000 af dem er begravet på krigskirkegården lidt uden for Kanchanaburi.

Besøg også Hell Fire Pass, som blev sprængt ind i bjerget med dynamit og selvfølgelig jernbanens museem, som er ret spændende, også selvom du ikke er historisk interesseret. Man kan næsten ikke undgå at blive berørt at historierne og billederne, der levende beskriver de skrækkelige år.

For en mere livsglad type oplevelser, så kan du besøge nogle af de store dyre- og naturreservater, der ligger tæt ved byen. Her kan du opleve junglen og bl.a. besøge Erawan vandfaldet, der med sine syv ”etager” er et af landets smukkeste vandfald. Du kan også sejle ned ad floden Kwai på en lille bambustømmerflåde. Bare rolig - tømmerflåden er stabil, og glider langsom med strømmen.

Billeder

Rejser til Thailand
Broen over floden Kwai
Dødens jernbane
Hellfire Pass
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kanchanaburi (River Kwai)

Flere hoteller i Kanchanaburi (River Kwai)