Thailand

Phetchaburi

Gå tilbage

Rejser til Phetchaburi

Phetchaburi er en charmerende by, der ligger lidt syd for Bangkok. Her kan du gå på oplevelse i templer eller besøge det smukke palads, der i dag er lavet om til nationalmuseum. Det er ikke en klassisk strandby, men hvis du har lyst til at udforske thailandsk kultur og natur, er den virkelig en u-opdaget perle. Byen er ret uberørt og uturistet, så du blander dig med den lokale befolkning ved byens seværdigheder og spændende markeder.  

Du bor i Phetchaburi for at opleve WWFTs (Wildlife Friends Foundation Thailand) unikke dyrereservat. Her på reservatet har lokale ildsjæle og internationale frivillige siden 2001 reddet vilde dyr, der har været holdt i fangenskab. Reservatet går ikke kun op i at redde dyr, der bliver mishandlet nu og her, men lige så meget at ændre normen omkring vilde dyr i fangenskab i Thailand, der i høj grad bliver brugt til at tiltrække turister, der gerne vil klappe en tiger eller ride på en elefant.

WFFT tager alle slags dyr ind, og mange af dem har permanente skavanker. I WFFTs dyrereservat bliver du vist rundt i store, åbne safaribusser sammen med andre turister, hvor du hører om dyrenes historie, og hvad der bliver gjort for at dyrene en dag kommer til at klare sig selv. En vigtig del af filosofien her, er at rehabilitere og forberede dyrene på et liv i den vilde natur igen.  

Billeder

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Phetchaburi

Flere hoteller i Phetchaburi

Oplevelser