Langtidsferie i Thailand

Langtidsferie i Thailand

Drømmer du om at tage på langtidsferie i Thailand? Det alsidige land byder på mange forskellige oplevelser – turkisblåt vand og kridhvide sandstrande på afsidesliggende øer, pulserende storbyliv og en kultur, der vil blæse dig bagover med mange guldbelagte templer.

 

Hvad er langtidsferie?

Det er dejligt at rejse – og har du mulighed for det, er dejligt at rejse længe! En langtidsferie kan vare alt fra tre uger til halve og hele år. Det afhænger kun af dig selv, og hvor lang tid du ønsker at være af sted. Du kan tage en langtidsrejse, hvor du har en fast base og tager ud på udflugter til andre byer og ud i naturen og ellers bare kommer helt ned i gear. Du kan fx tage på en langtidsferie i Vietnam eller lang rundrejse, hvor du virkelig oplever Thailand i dybden – og alt, hvad landet byder på.

Thailand er en perfekt destination for langtidsferie. Der venter dig mange smukke og forskellige oplevelser, så du kan få noget ud af din tid, mens du er afsted. Vi hjælper dig med at tilrettelægge turen, så du får mange gode oplevelser med hjem i bagagen!

 

Langtidsferie på Thailands dejlige strande

På en langtidsferie til Thailand – kan du dase på én strand og nærmest gøre den til dit nye hjem. Nogle strande er ekstra gode at være ved i lang tid, fordi der er lidt byliv, og området byder på store oplevelser.

Her anbefaler vi dig en rejse til Koh Samui, Phuket, Krabi, Khao Lak eller Koh Samet. Du kan rejse til Koh Samet hele året, mens Koh Samui er en sommerdestination, og Phuket, Krabi og Khao Lak har bedst vejr i vores vintermåneder.

 

Fra Bangkok til Koh Samui – og alt derimellem!

Bangkok, Thailands pulserende hovedstad, er en fantastisk kontrast til landets paradisiske, hvide sandstrande, der er så karakteristiske for Thailand.

Uendeligt høje skyskrabere tårner sig op i bybilledet, gigantiske shoppingcentre, lokale og spændende markeder og imponerende guldtempler er kendetegnene for Bangkok.

Døgnet rundt er der gang i de små gadekøkkener, tøjboder og souvenirbikse, og et konstant menneskemylder gør byen levende og spændende. Kort sagt er Bangkok en vaskeægte storby med alt, hvad der hører sig til – larmende trafik, menneskemylder, liv og selvfølgelig masser af muligheder!

Store oplevelser venter på dig i Bangkok! Hvis du er her i længere tid, skal du næsten opleve Bangkok under overfladen på spændende udflugter. Tag fx en cykeltur i de mere ukendte dele af byen eller en sejltur i kanalerne.

Kombiner det pulserende storbyliv med traditionel buddhistisk kultur

Selvom Bangkok er fuld af liv, mennesker og trafik, så skal du ikke langt væk for at komme helt tæt på den klassiske buddhistiske kultur, som kendetegner både Thailand og store dele af Sydøstasien.

Det berømte Grand Palace er Bangkoks nok mest populære, kulturelle seværdighed – og det er ikke uden grund! Det imponerende, guldudsmykkede palads har huset flere af Thailands mest berømte konger gennem tiden. Der hersker en helt særlig ro, og du kan virkelig mærke historien, mens du går rundt og ser de flotte og finurlige detaljer, der pryder paladset både indvendigt og udvendigt.

I Bangkok kan du besøge intet mindre end 400 buddhistiske templer. Buddhismen er vigtig for det thailandske folk, og det vil du se meget tydeligt, mens du rejser gennem landet. Et af de ældste og største templer i Bangkok er Wat Pho, der huser den berømte “liggende Buddha”.

Endnu en kulturel og historisk perle, finder du kun 80 km udenfor Bangkok – den gamle ruinby Ayutthaya. Byen blev hærget af den burmesiske hær i 1767 og er siden blevet til et arkæologisk mekka. I dag er den på UNESCOs verdensarvsliste. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse, når nu tid ikke er et problem.

Øhop i Thailand

Hvis du tager en langtidsrejse i Thailand, er øhop også en god måde at opleve flere lækre strande på.  På denne type rejse kommer du nemlig til at opleve flere forskellige øer på kort tid. I et land som Thailand, der har så mange og så vidt forskellige øer, er det altså en stor oplevelse at kombinere nogle af dem.

I komplet kontrast til Bangkoks pulserende liv og energi finder du én af Thailands billedskønne øer – Koh Samui. Det bedste ved Koh Samui er, at der er noget for enhver smag! Uanset om du er til fest og farver eller ren afslapning, så kan du finde det på Koh Samui!

Videre på din langtidsferie i Thailand kan du udforske øerne Koh Pangan og Koh Tao, hvor der også er mennesker og liv og glade dage. Er du mere til ro og afslapning, kan du tage til Bophut beach, hvor stranden er smallere, men også mere øde.

Andamanhavet er et særligt godt sted at starte, hvis du gerne vil opleve ægte “bounty”-strande, færre turister og gode snorklemuligheder. Vores favorit-ø i Andamanhavet er Koh Ngai, hvor det smukke turkisblå hav og kalkstensklipperne i horisonten klæder de hvide sandstrande virkelig godt. Mange af Thailands øer er kendt for deres gode snorkling og dykning, og folk fra hele verden kommer hertil for at opleve livet under vandoverfladen.

Kom helt tæt på Thailands skønne natur og fantastiske dyreliv

Kombiner måske strandene med lidt natur på din langtidsferie i Thailand. Her får du både regnskov, frodige, grønne rismarker, utallige floder og forhistoriske kalkstensklipper, der rejser sig fra det smaragdgrønne vand.

Når det drejer sig om Thailands smukke naturoplevelser, er Khao Sok Nationalpark blot én af de ting, der er på vores “must see”-liste. På Thailands sydspids kan du udforske den frodige jungle, eller se det hele fra Sok floden og Cheow Lan Lake, mens du glider stille gennem landskabet i en kajak.

I det centrale Thailand kan du se vilde elefanter i Khao Yai Nationalpark, og helt oppe nordpå ligger Chiang Mai, der er fyldt med smukke templer, livlige markeder og frodige risterasser, du kan vandre rundt imellem.

Soppong, også i det nordlige Thailand, er endnu en mulighed for at komme helt tæt på naturen og kulturen. Vores vært i Soppong, Pen, kender området som sin egen bukselomme og er den bedste til at tage dig på opdagelse i bjergene og den uspolerede natur.

Kanchanaburi er et eventyrligt sted, der emmer af historie. Her finder du River Kwai og den berømte bro over floden. Her kan du bo på et flydende tømmerflådehotel midt ude i junglens stilhed.

 

Få hjælp til at skræddersy den perfekte rundrejse i Thailand

Hvis Thailands charme, alsidighed og venlige folkefærd tiltaler dig, og du har lyst til at tage på rundrejse i Thailand, så tag kontakt til én af vores rejsekonsulenter, som er ekspert i at skræddersy personlige og hyggelige rejser, hvor dine ønsker og drømme er i fokus.

Langtidsferie i thailand
Rundrejser i Thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand
Langtidsferie i thailand

Hvorfor rejse med os?