Langtidsferie i Vietnam

Langtidsferie i Vietnam

Vi elsker at rejse – og har du mulighed for det, er det skønt at rejse længe! En langtidsferie kan vare alt fra tre uger til halve og hele år. Det afhænger kun af hvor lang tid du ønsker at være af sted. Du kan tage en langtidsrejse, hvor du har en fast base og tager på udflugter til andre byer og ud i naturen og ellers bare kommer helt ned i gear. Eller du kan tage på en lang rundrejse, hvor du virkelig oplever alt hvad Vietnam byder på.

Vietnam er en perfekt destination for langtidsferie. Der venter dig mange smukke og forskellige oplevelser, så du kan få så meget ud af din tid som muligt, mens du er afsted. På en langtidsrejse i Vietnam får du fantastiske oplevelser og du kan tage på spændende udflugter. Det er en fantastisk kontrast til langtidsferie i Thailand med kridhvide sandstrande og turkisblåt vand. En langtidsrejse i Vietnam er fantastisk.

Vietnam byder på historiske seværdigheder, stemningsfulde byer med fascinerende gamle gader oplyst af lanterner, flydende markeder og en smuk natur fuld af kalkstensklipper, floder og rismarker.  Maden i Vietnam er helt fantastisk – og faktisk noget af verdens sundeste. Byggestenene i maden er som regel ris, nudler, friske grøntsager og frugter kombineret med kød og fisk på alverdens måder. Forårsruller og supper er en stor favorit, og så naturligvis masser af krydderier!

Slap af på Vietnams sandstrande

Hvis du ønsker at slappe af og virkelig lade batterierne op, så skal du måske tilbringe din lange ferie på en af landets strande. Selvom det ikke er strande, som landet er mest kendt for, så er der rig mulighed for en lækker badeferie i Vietnam!

Nogle af Vietnams bedste badestrande finder du i Mui Ne eller på Phu Quoc, men Hoi An har også en dejlig strand 4-5 km uden for byen, hvor der er god plads til at slentre, nyde vandet og læse en god bog. På en langtidsferie kan du rigtig komme ned i gear på stranden og bare nyde livet!

Vietnams fantastiske natur

Du kan også tage på en rundrejse i Vietnam og opleve nogle af landets største naturseværdigheder! Her er frodige bjerge, smukke grønne rismarker, bugte med smaragdgrønt vand og floder gennem hele landet.

I det sydlige Vietnam kan du opleve Mekongfloden, udforske Mekong-deltaet, sejle rundt på de mindre floder og besøge de berømte flydende markeder. Fornem livet ved flodbredden, hvor folk bor i små træhuse, og dagligdagen går med kvægdrivning, skolegang og transport af frugt og grønt i både på floden. Overalt vil du mødes af rismarker, hvor du kan vinke til bønderne i markerne.

I det Nordlige Vietnam kan du besøge den mindre by Sapa. Byen ligger i en frodig dal med udsigt til Vietnams højeste bjerg. Landskabet er fantastisk smukt med grønne risterrasser og små fine huse spredt over bjergsiden. Mange besøger også det hyggelige lørdagsmarked, hvor der handles med lokale varer og produkter.

Også Vietnams måske største naturattraktion Halong Bay ligger i det nordlige Vietnam. Du overnatter på en båd og sejler rundt i det smaragdgrønne vand mellem de mere end 3000 kalkstenklipper, undervejs besøger du grotter, sejler i kajak og spiser god mad på dækket.

Vietnams herlige byer med H

En rundrejse tager dig højst sandsynligt også forbi nogle af Vietnams spændende byer. Dyk ned i Vietnams kultur og historie. Overalt oplever du gamle templer og monumenter, der er op til 1000 år gamle. Eller oplev levn fra Vietnamkrigen – her hedder den selvfølgelig Den Amerikanske Krig – de berømte Cu Chi tunneller.

Hoi An er uden tvivl Vietnams mest hyggelige by, og en af verdens mest romantiske! Den rummer mange historier og legender i de kringlede gader med gamle og velbevarede huse. Den bliver lyst op om aftenen af farvestrålende lanterner, der hænger som lygter over dit hoved, og ud til floden er der liv ved restauranterne og på de mange både.

Tag også til Vietnams hovedstad Hanoi. Byen er travl og fuld af mennesker og trafik, og det siges, at der er over 3 mio. scootere! Slip væk fra trafikken ved at gå en hyggelig tur rundt om den romantiske Hoan Kiem sø, hvor mange af byens indbyggere søger tilflugt. Oplev historiske mindesmærker, franskinspirerede boulevarder med fortovscaféer og store pladser.

Og så er der jo kæmpestore Ho Chi Minh City! Byen byder både på interessant historie og moderne nutid, og så vrimler det med mennesker, markeder og butikker. Særligt interessant er den franske bydel med sine brede boulevarder, og her kan du spise croissanter og baguettes eller besøge den flotte Notre Dame katedral.

Vi skræddersyer din drømmerejse i Vietnam

Du ved måske allerede selv, hvad du ønsker af oplevelser – hvad end det er ekstra oplevelser eller ekstra tid i hver by, eller måske vil du vende rejsen fuldstændigt om? Du har drømmene, og vi hjælper dig med at skræddersy den perfekte langtidsrejse til dig og din familie, så din rejse til Vietnam bliver præcis, som du ønsker.

Langtidsferie i Vietnam

Rejser til Vietnam
Den røde bro over Hoan Kiem søen
Rejser til Vietnam
Tran Quoc-pagoden
Du skal ombord en båd som denne
Mekongfloden
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Udsigten over det fantastiske landskab
Rundrejse til Vietnam - Thien Mu Pagoden og Parfumefloden
Rundrejse til Vietnam - En af de skønne strande
Havnen i Hoi An
Rundrejse til Vietnam - Den dejlige strand
Rejser til Vietnam - Notre Dame findes også i Saigon
Smukke, grønne omgivelser
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam

Hvorfor rejse med os?