Rundrejser i Vietnam

Nogle lande byder bare på så mange oplevelser, at det er svært at vælge til og fra – og Vietnam er ingen undtagelse! Men det behøver faktisk slet ikke at være så svært endda. Vil du gerne have både i pose og sæk, så vælg en rundrejse i Vietnam, der kombinerer store oplevelser med for eksempelvis afslapning på en skøn strand!

På en rundrejse i Vietnam kan du få storslåede naturoplevelser – både i frodig, grøn natur og ved skønne sandstrande. Og samtidig får du en indsigt i landets kultur og historie, og oplever landets forskelligheder.

Vi arrangerer dine transporter for dig, så du skal bare sætte dig ind i bilen og indtage de mange oplevelser, indtryk og udsigter, mens du bliver transporteret til alle de steder, du bare ikke må gå glip af.

 

Rundrejse i Vietnam

På en rundrejse i Vietnam vil du hurtigt opleve, at det er et alsidigt land med mange muligheder. Og det er et land, som vores gæster besøger igen og igen. Her er en særlig stemning – måske på grund af de spændende byer, måske på grund af de bølgende rismarker. Duften fra de mange gadekøkkener giver byerne en helt særlig atmosfære, og ikke mindst lækker mad at sætte tænderne i!

Historien mærkes tydeligt i byerne, men vietnameserne har lagt den bag sig – den nye generation af befolkningen er stærk og fuld af varme. De er stolte af deres land, som ældre generationer har kæmpet for, og de viser det gerne frem!

Vietnams fantastiske byer

Hoi An er uden tvivl Vietnams mest hyggelige by, og en af verdens mest romantiske! Den rummer mange historier og legender i de kringlede gader med gamle og velbevarede huse. Den bliver lyst op om aftenen af farvestrålende lanterner, der hænger som lygter over dit hoved, og ud til floden er der liv ved restauranterne og på de mange både.

Tag også til Vietnams hovedstad Hanoi. Byen er travl og fuld af mennesker og trafik, og det siges, at der er over 3 mio. scootere! Slip væk fra trafikken ved at gå en hyggelig tur rundt om den romantiske Hoan Kiem sø, hvor mange af byens indbyggere søger tilflugt. Oplev historiske mindesmærker, franskinspirerede boulevarder med fortovscaféer og store pladser.

Og så er der jo kæmpestore Ho Chi Minh City! Byen byder både på interessant historie og moderne nutid, og så vrimler det med mennesker, markeder og butikker. Særligt interessant er den franske bydel med sine brede boulevarder, og her kan du spise croissanter og baguettes eller besøge den flotte Notre Dame katedral.

De største oplevelser

Oplev den fantastiske Halong bugt med store kalkstensklipper i det smaragdgrønne vand, som du både kan udforske i større både og på egen hånd i kajak. De fleste vælger at overnatte på en både i en nat eller to og opleve den helt tæt på. Det er uden tvivl en af Vietnams største seværdigheder!

I den sydlige del af landet kan du udforske Mekong-deltaet, sejle rundt på Mekongflodens mindre floder og besøge de berømte flydende markeder. Oplev livet ved flodbredden, hvor folk bor i små træhuse, og dagligdagen går med kvægdrivning, skolegang osv. Det er en helt anden hverdag, end den vi kender hjemmefra. Også her vil du blive betaget over de nærmest endeløse neon grønne rismarker.

Kongebyen Hué har smukke, gamle bygninger, hvor hele byens historie er illustreret, blandt andet i ”Den Forbudte By”. 

Vietnams bølgende rismarker

I den nordlige del af Vietnam er landskabet præget af frodige bjerge, søer, små landsbyer, lokale markeder og selvfølgelig de fantastisk smukke rismarker, der bølger sig gennem bjergene og strækker sig langt ud i horisonten. Smukkest er de i Mai Chau, hvor de kun bliver afbrudt af små landsbyer. De bølger sig igennem bjergene som et hav af lysegrønt. 

Lidt mindre kendt – men absolut lige så smuk – er Pu Luong! Overalt har du udsigt til grønklædte bjerge indhyllet i skyer og nærmest lysende grønne risterrasser, hvor bønderne vinker til dig med store smil. Ris bliver kaldt for ”det hvide guld”, for det er en kæmpe indtægtskilde for landet. Og nærmest overalt vil du opleve rismarker og bønder med de ikoniske spidse hatte, der arbejder i markerne.  

Afslapning på Vietnams sandstrande

Hvis du ønsker at slappe af og komme væk fra en travl hverdag og lade batterierne op, så skal du måske også forbi en af landets strande på din rundrejse i Vietnam.

Nogle af Vietnams bedste badestrande finder du i Mui Ne eller på Phu Quoc, men Hoi An har også en dejlig strand 4-5 km uden for byen. Det er vigtigt at vide, hvornår du skal rejse til Vietnam, hvis du vil have mest mulig sol på stranden. Læs mere om vejret i Vietnam her! 

 

Skræddersy din drømmerejse til Vietnam

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Vietnam, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine drømme for en rundrejse i Vietnam.

Måske vil du på en klassisk rundrejse til de største seværdigheder? Måske vil du til lidt mindre kendte steder og opleve det ægte Vietnam uden turistbrillerne. Måske vil du kombinere Vietnam med Cambodia eller Thailand? Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din rundrejse i Vietnam.

Rundrejser i Vietnam

Rundrejse til Vietnam - Trafik i Hanoi
Rejser til Vietnam
Lanterner i Vietnam
Cao Bang
Hoi An
Rejser til Vietnam
Sapa
Rejser til Vietnam
Den berømte bro i Hoan Kiem Lake
Drenge i floden
Oplev de fantastiske naturscenerier i Halong Bay
Det smukke Ving Trang Tempel

Hvorfor rejse med os?