Vietnam

Mekong Delta

Gå tilbage

Rejser til Mekong Delta

Nede i den sydlige del af Vietnam finder du Mekongdeltaet, et fladt landskab, med masser af floder, der udspringer langt herfra oppe i Tibet. Mekongdeltaet er et af Vietnams mest frugtbare områder, dels på grund af klimaet, men også på grund af de mange kanaler og bifloder. Her bliver der dyrket velsmagende tropiske grøntsager og frugter, som sælges på de mange flydende markeder.

En bådtur ud til et flydende marked er et must i Mekong ligesom besøg til en eller flere af de mange små familie-fabrikker, der producerer alt fra riskiks til orkideer. Da risen næsten er tæt på de optimale betingelser her, bliver den høstet to gange om året, og i nogle områder endda tre gange.

Det er helt ideelt, at cykle langs de smalle veje mellem kanalerne, men den nemmeste måde at komme rundt i deltaet på, er med båd. Når du sejler forbi husene, vil du næsten altid kunne se en stor lerkrukke foran med et krus på. Det er så at dem, der sejler forbi kan stille tørsten, og det ikke nødvendigt at spørge om lov før du tager en tår. Sikke en gæstfrihed!

Er du på rundrejse i det sydlige Vietnam, er Mekong et mustsee! Den bedste tid at besøge deltaet er i den tørre tid fra november til april. Læs mere om Vietnams sæsoner her.

Billeder

Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Her lever man af floden
Flydende markeder
Flydende markeder
Flydende markeder
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Mekong Delta

Flere hoteller i Mekong Delta