Vietnam

Vinh Long

Gå tilbage

Rejser til Vinh Long

Vinh Long er en søvnig by i Mekongdeltaet. Byen er fuld af gamle, franske kolontidsbygninger, men også kineserne har haft stor indflydelse, så her er et hav af kinesiske templer, butikker og madboder.

Byen er mest kendt for sine mange homestays på den nærliggende ø An Binh, hvor du bor privat hos en vietnamesisk familie og får et rigtig godt indblik i, hvordan de bor her.

Det er oplagt at besøge Cai Bes flydende marked, mens du er i Vinh Long. Du sejler i en lille båd – ind og ud mellem de mange, små boder på floden. Her er både med bjerge af eksotiske frugter, som folk har høstet i plantagerne, og folk har travlt med at sælge og handle – det er altså virkelig et helt særligt syn!

Vinh Long har også rigtig mange flotte frugthaver og bonsaihaver, som du kan besøge enten på cykel ad små stier eller til fods. Undervejs møder du mennesker, der arbejder i plantager og på rismarker, og hvis du er heldig, kan du få lov at smage noget af sæsonens friske frugt. Du kan også besøge en fabrik, der laver kokosnøddeslik. 

Billeder

1 ud af 3
Rejser til Vietnam
1 ud af 3
Rejser til Vietnam
1 ud af 3
Rejser til Vietnam

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af