Vietnam

Chau Doc (Mekong)

Gå tilbage

Rejser til Chau Doc (Mekong)

Chau Doc er en hyggelig by, der ligger lige op til Cambodias grænse ud til Bassac floden. Her bor en masse forskellige folkeslag, og både cham og khmer-kulturene er repræsenteret. Det er nemmest at komme rundt i båd, og det er altså skægt at se, hvordan folk bor her på floderne, hvor der er bygget flydende huse og markeder, som bliver holdt oppe af tomme metaltønder.

Når du sejler forbi husene længere ude af floderne, vil du næsten altid kunne se en stor lerkrukke foran med et krus på. Den står der for, at dem, der sejler forbi, kan stille tørsten, og det ikke nødvendigt at spørge om lov, før du tager en tår. Sikke en gæstfrihed!

Selve byen byder både moskeer og templer, men den helt store seværdighed er selvfølgelig Mekong Deltaet – et fladt landskab med masser af floder, der udspringer langt herfra oppe i Tibet. Mekong Deltaet er et af Vietnams mest frugtbare områder, dels på grund af klimaet, men også på grund af de mange kanaler og bifloder. Her bliver der dyrket velsmagende tropiske grøntsager og frugter, som sælges på de mange flydende markeder.

Og så er her selvfølgelig rismarker, rismarker og atter rismarker – her er simpelthen så smukt, grønt og frodigt, så langt øjet rækker! Det er også værd at besøge det berømte bjerg Sam Mountain, som ligger syv kilometer fra Chau Doc. 

Billeder

Chau Doc ligger ud til Bassac floden
Her lever man på, ved og af de mange floder og kanaler
Grønne rismarker så langt øjet rækker
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam
Rejser til Vietnam

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Chau Doc (Mekong)

Flere hoteller i Chau Doc (Mekong)