Vietnam

Ho Chi Minh City

Gå tilbage

Rejser til Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City (også kendt mange steder som Saigon) ligger i den sydlige del af Vietnam og er med sine knap 7,5 mio. indbyggere landets største by. Ho Chi Minh City summer næsten altid af liv, har en voldsom trafik og er en meget moderne by, der har taget mange udenlandske indflydelser til sig. Byen er opkaldt efter Ho Chi Minh, som ledte Vietnam til selvstændighed og i dag kaldes for “Bac Ho” (“onkel Ho”) af det vietnamesiske folk.

Du kan sagtens sætte to-tre dage af til at opleve Ho Chi Minh City - især hvis du er til shopping og seværdigheder. Det er en kæmpestor by, så det kræver lidt tid, hvis du vil opleve den hele. Ho Chi Minh City udvikler sig hurtigt, og der dukker hele tiden nye og store bygningskomplekser op, men heldigvis er der stadig en del historiske bygninger at se. Mange af dem er i den franske bydel med sine brede boulevarder fx den flotte katolske Notre Dame katedral. Over for kirken ligger det gamle hovedpostkontor, som er fra 1880'erne, og som næsten ikke er blevet moderniseret siden opførelsen.

Derudover er der en del museer, herunder museet for krigsforbrydelser, der fortæller om den krig, som vi kender som Vietnam krigen, men som i Vietnam hedder Den Amerikanske Krig. Besøg også det amerikanske marked, hvor du kan købe både ægte og kopier af ting fra krigens tid, eller for en lidt mere pacifistisk oplevelse, besøg da Ben Thanh markedet, hvor der er alt fra tingeltangel til rigtig pæne ting og sager.

Forkæl også dig selv med en sejltur på floden og en lækker middag på en af byens luksuriøse restauranter. Fra Ho Chi Minh City kan du besøge Chu Chi tunnellerne, hvor hele familier levede under jorden, mens der var krig i landet. En anden stor oplevelse er Mekongdeltaet, hvor rismarker og floder præger landskabet.

Billeder

Katedralen midt i byen
Ho Chi Minh City
Her er masser af gadekøkkener...
Rundrejse til Vietnam - Floden om aftenen
I byen kan du se mange bygninger fra den franske kolonitid
Rejser til Vietnam - Notre Dame findes også i Saigon
Også bygninger fra før kolonitiden findes her
...der byder på retter tilberedt af friske og farverige ingredienser
Rejser til Vietnam
Tag på udflugt og oplev Cu Chi Tunnels

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ho Chi Minh City

Flere hoteller i Ho Chi Minh City

Oplevelser