Gå tilbage

Rejser til Hoi An

Hoi An er nok den smukkeste by i hele Vietnam, med omkring 125.000 indbyggere. Byen rummer mange historiske gader med mange gamle og velbevarede huse, hvoraf flere er omdannet til museer. Her får du virkelig vietnamesisk kultur for alle pengene!

Byen opleves bedst til fods eller cykel, hvor du vil kunne se at portugisiske, japanske og kinesiske søfarere har sat sit præg på byens arkitektur. En af byens varetegn er den japanske bro, som blev bygget af japanske handelsfolk i 1500 tallet, og den kan i dag kun krydses til fods som dengang.

I Hoi An finder du mange små butikker, bl.a. skomagere, som kan lave dig et par skræddersyede sko. Det tager typisk 1-2 dage fra du har bestilt, til du kan afhente dem. Hoi An har også de bedste skræddere, så vil du have syet et jakkesæt eller en fin kjole, så er det her du skal slå til.

Hoi An er bestemt også en hyggelig by, når solen er gået ned, da den oplyses af mange forskellige silkelamper i mange farver. Gå en tur ved kajen og spis ved en af de mange restauranter her er, hvor du kan spise alt godt fra havet. På Hoi An floden sejler også mange fine fiskerbåde og turbåde rundt. Tag evt. med en af de organiserede turbåde, hvor du har muligheden for at se mange af de omkringliggende landsbyer.

Omkring 3½ km fra Hoi An by ligger stranden, og du kan nemt cykle derud eller tage en taxa. Stranden er flot og bred med god plads til at slentre eller ligge og nyde vandet, med en god bog. Vær dog opmærksom på, at hvis der er pålandsvind, kan vandet være noget grumset. Prøv også kræfter med en af de lokale runde både. De ligner en rund flettet kurv i kæmpe størrelse og er praktisk talt umulige at styre for andre end dem, der er vokset op med dem. Hoi An er en fantastisk by at holde badeferie i, netop fordi du både kan få hyggeligt byliv og dejlig strandstemning.

Du bør være opmærksom på regntiden, som er fra oktober til januar, hvor der vil kunne forekomme oversvømmelser i gaderne. Læs mere om, hvornår man skal rejse til Vietnam her.

Det er oplagt at kombinere Hoi an med Hué på din rundrejse i Vietnam. Begge byer ligger nemlig i den centrale del af Vietnam og byder på store men meget forskelligartede oplevelser.

Billeder

1 ud af 14
Rejser til Vietnam
1 ud af 14
Rejser til Vietnam - Hoi An
1 ud af 14
Rejser til Vietnam
1 ud af 14
Nyd synet af de farverige markeder
1 ud af 14
Nogle kilometer uden for byen ligger der en dejlig strand
1 ud af 14
Hoi An er en utrolig charmerende by
1 ud af 14
Den japanske bro
1 ud af 14
Her er rigtig mange flotte, velbevarede huse
1 ud af 14
Spis på en af de dejlige restauranter langs havnen om aftenen
1 ud af 14
Nyd synet af de farverige markeder
1 ud af 14
Rejser til Vietnam - Hoi An
1 ud af 14
Rejser til Vietnam
1 ud af 14
Rejser til Vietnam
1 ud af 14
Rejser til Vietnam

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Hoi An

Flere hoteller i Hoi An

Oplevelser