Gå tilbage

Rejser til Hue

Hué byder på nogle af de største historiske og kulturelle oplevelser, du vil opleve i Vietnam.

Bydelen "Kongebyen" ligger som en fæstning med flagtårn, kanoner, mur og voldgrav omkring. Det er da også dette fæstningsværk, som er det mest interessante at besøge i Hué. Det er bygget op lidt som Den Forbudte By i Beijing i Kina, bare mindre. Ydermuren er ca. 10 meter høj og blev bygget af over 20.000 arbejdere.

Når du skal udforske Kongebyen, er cyklen et glimrende transportmiddel, men til fods ville du stadig sagtens kunne se en del. Når du kommer ind bag de første mure, har du Den Ydre Kongeby, som i sin tid var beboet af bønder og håndværkere. Inde i den Ydre Kongeby finder du Den Indre Kongeby, hvor kongen, hans familie og tjenestefolkene boede. Midt i Den Indre Kongeby, var Den Forbudte By, som kun var forbeholdt kongen. Udover Kongebyen, vil du på den anden side af floden Song Huong, også kaldet Parfume Floden, kunne finde bl.a. den franske guvernørs residens, museet for moderne kunst og mange hoteller.

Besøg Hué, når du alligevel oplever Hoi An, som er et absolut mustsee på din rundrejse i Vietnam. Det ligger begge i den centrale del af landet, og de byder på store og forskelligartede oplevelser. Du skal være opmærksom på, at det kan regne meget fra september til januar. Bliv klogere på, hvornår du skal rejse til Vietnam her.

Billeder

1 ud af 5
Rejser til Vietnam
1 ud af 5
Quoc Hoc Hue Highschool
1 ud af 5
Indgangen til den forbudte by
1 ud af 5
Rejser til Vietnam
1 ud af 5
Kejser Khai Dinhs grav

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Hue

Flere hoteller i Hue

Oplevelser