Gå tilbage

Rejser til Dalat

Dalat har mange tilnavne. Blomsterbyen. Byen med de 1.000 fyrretræer. Byen med det evige forår. Som alle navnene antyder, er Dalat et sted med skøn natur, og byen ligger da også i smukke omgivelser med bjerge, søer, vandfald og floder.

Franskmændene fandt hurtigt ud af Dalats kølige klima og brugte byen som et tilflugtssted, for at slippe for den værste varme i Ho Chi Minh City. Du kan stadig se den koloniale historie i mange af byens huse og katedralen.

I dag er byen specielt kendt for at være der, hvor de nygifte tager hen på bryllupsrejse. Der er flere forskellige ting du kan se i byen, herunder markedet hvor der er masser af friske frugter og grøntsager, som ikke findes andre steder i Vietnam. Her er også et natmarked, hvor du kan købe et billigt, men godt måltid mad.

Gå også en tur rundt om den flotte sø Xuan Huong, som ligger i centrum af Dalat. Der er ca. 5 km. rundt om søen, og hvis du ikke gider gå, så kan du også godt sejle rundt i søen i en af de mange svanebåde med pedaler. Er du til golf, er her også en flot og moderne 18-hullers golfbane med flotte omgivelser. Du kan også tage det flotte Datanla Waterfall, hvor du kan nyde vandmasserne helt tæt på. 

Billeder

1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Datanla vandfaldet
1 ud af 9
City Flower Garden
1 ud af 9
Byen ligger i smukke omgivelser
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Udsigt over Dalat

Hoteller i Dalat

Flere hoteller i Dalat