Vietnam

Halong Bay

Gå tilbage

Rejser til Halong Bay

Halong Bay er en bugt i det nordlige Vietnam ikke så langt fra grænsen til Kina, og ca. 150 km. øst fra Hanoi. Ifølge legenden blev de mere end 3.000 øer i bugten kastet ned i det smaragdgrønne vand af drager sendt af guderne for at beskytte Vietnam imod invaderende fjender.

Bugten er uden sammenligning den største naturlige turistattraktion i landet, og med god grund, og du kan opleve den på de fleste af vores rejser til Vietnam. Den flotte bugt er fyldt med de mange store kalkstensklipper, og du har mulighed for, at tage med en båd og sejle rundt mellem øerne, besøge grotter, fiske eller bade. Du kan også overnatte på en traditionel Junke i bugten.

Du kan besøge Halong Bay året rundt, men for at få den bedste oplevelse, skal du tage hertil mellem marts og juni. Fra juni til september skal du være opmærksom på vejrudsigten mht. stormvejr. Oktober og november er også som regel gode måneder med sol. December er kold, skyet men tør, mens januar og februar måned er kolde, tåget og skyet. Læs mere om Vietnams sæsoner her.

Billeder

Rejser til Vietnam
Det er ikke uden grund, at Halong Bay nok er den største naturattraktion i Vietnam
Rejser til Vietnam
Prøv at overnatte på en af de traditionelle junker, og nyd stilheden herude
Rejser til Vietnam
Halong bay er et meget smukt og naturskønt område

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Halong Bay

Flere hoteller i Halong Bay