Gå tilbage

Rejser til Mui Ne

Mui Ne er en lille kystby med en dejlig strand, og den er perfekt at besøge, når du trænger til badeferie på vietnamesisk vis!

I Mui Ne kan du hygge dig på stranden, tage ud og wind-surfe eller kigge på fiskerbådene, som lyser ude i bugten om natten. Tidligt om morgenen vender bådene tilbage med nattens fangst til fiskemarkedet. Ud til stranden finder du mange små, hyggelige restauranter, hvor du billigt kan få lækre vietnamesiske retter.

Udover strandene er den største seværdighed i området nok Po Sanu tårnene, som blev bygget tlbage i 700-tallets under Champa riget. De 3 tårne var del af et større tempelområde, og i dag udfører Champaerne hvert år forskellige ritualer her. En anden stor seværdighed er de store, flotte sandklitter, der ligger lidt nord for Mui Ne. Klitterne er røde, gule, orange og hvide - og du kan komme ud og kælke i dem! Hvis du er til golf, findes en af Vietnams bedste golfbaner lidt ude for byen.

Mange af vores rundrejser i Vietnam slutter af med badeferie på nogle af de fine strande. Phu Quoc er også et besøg værd.

Billeder

1 ud af 6
Rejser til Vietnam
1 ud af 6
Rejser til Vietnam
1 ud af 6
Rejser til Vietnam
1 ud af 6
Rejser til Vietnam
1 ud af 6
Rejser til Vietnam
1 ud af 6
Rejser til Vietnam

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Mui Ne

Flere hoteller i Mui Ne