Har du god tid? Så er det bare med at udnytte det!

Man kan nå at opleve meget på en ferie på 14 dage, men man kan ikke nå det hele. Vores langtidsrejser er for dig, der lige har lidt ekstra tid, og som gerne vil bruge den i nye omgivelser. Måske drømmer du om at dase på en strand i 100 år? Nyde de langsomme dage med en god bog, sidde længe over morgenmaden og bruge noget kvalitetstid med dem, du holder af?

Det kan også være, at du vil have så meget som muligt ud af tiden og drømmer om at rejse rundt fra sted til sted for at opleve et hav af smukke byer, strande og landskaber i et eller flere lande?

Mulighederne er mange! Her er vores bedste bud på langtidsferier, hvad enten du er til det ene eller andet.

Afslapning på stranden

Uanset hvilken strand, du vil bo på, kan vi arrangere en langtidsferie til dig! Her er nogle af vores forslag til gode strande!

På din langtidsferie til Thailand – kan du dase på én strand og nærmest gøre den til dit nye hjem. Nogle strande er ekstra gode at være på i lang tid, fordi der er lidt byliv, og området byder på store oplevelser. Her anbefaler vi dig en rejse til Koh Samui, Phuket, Krabi, Khao Lak eller Koh Samet. Du kan rejse til Koh Samet hele året, mens Koh Samui er en sommerdestination, og Phuket, Krabi og Khao Lak har bedst vejr i vores vintermåneder. Du behøver ikke kede dig, bare fordi du bor det samme sted på hele din rejse. Lej måske en scooter og kør ud i det blå, udforsk småbyerne og de lokale markeder eller tag på sejltur ud til de små øer i bugterne.

Vil du opleve den helt utrolige stemning i Indonesien og nyde Balis fantastiske strande? En langtidsferie på Bali til fx den populære by Sanur giver dig uanede muligheder for oplevelser. Her kan du lære at surfe, tage på riverrafting, opleve de smukke templer, vandre i risterraser, prøve et madlavningskursus eller bare dase på de dejlige strande. Det er bare med at vælge, lige hvad du har lyst til. Tag på udflugt til Gili Øerne, hils på de mange aber og bliv ét med Balis enestående kultur.

En langtidsferie til Sri Lanka med masser af dage ved stranden, kan også byde på masser af gode oplevelser. Bo fx i den lille kystby Unawatuna med den dejlige strand. Her er masser af små butikker og spisesteder. Tag på cykeltur ud af byen og oplev natur og den nærliggende by Galle, der oser af hollandsk kolonitidsstemning. Hvis du rejser til Sri Lanka om sommeren, bør du dog vælge at bo i Trincomalee, hvor der også er strand og god stemning. Her kan du tage på udflugt både til lands og til lands, fx ud på en hvalsafari!

Oplev alting på den ultimative rundrejse

Vil du gerne have i pose og sæk, og kan du ikke vælge til og fra? Så lad være og tag på en rundrejse! Når du tager på rundrejse, kan du opleve så meget af et land som muligt og endda opleve flere lande på én rejse.

Langtidsferie til det gamle Indokina

Besøg måske det gamle Indokina på en spændende rundrejse, der kombinerer Thailands strande med Laos, Cambodia eller Vietnam – eller måske endda alle tre lande? Kombinér Vietnams rismarker og lanterner med kultur og ruiner i Cambodia og smukke tropeøer i Thailand. På den måde oplever du det bedste af tre lande i Sydøstasien, lidt ekstra guldpagoder, smukke Buddha-monumenter og masser af gæstfrihed og glæde.

Kombiner Vietnam med Cambodia eller Filippinerne

En langtidsrejse i Vietnam er fantastisk. Her er historiske seværdigheder, en kongeby med imponerende paladser, hyggelige byer med fascinerende gamle bygninger, flydende markeder, helt og aldeles lækker mad og så kan du overnatte på en traditionel båd imellem 3.000 grønklædte øer i Halong Bay. Selvom Vietnam har flere gode strande, kan de ikke måle sig med Filippinernes kridhvide strande og frodige jungleøer. Sejl i havkajak på det utrolig klare og azurblå hav eller dyk ned under vandoverfladen og oplev flotte og farvestrålende koraller og fisk i alverdens farver.

Din langtidsrejse kan også være et mekongeventyr i Cambodia og Vietnam. Her kan du opleve Vietnams spændende seværdigheder og se hvordan man dyrker bonsai-træer. I Cambodia finder du både dejlige badebyer med mange skønne strande og storbyoplevelser i Phnom Penh og Siem Reap. Du må endelig ikke snyde dig selv for det berømte og vildt imponerende tempelkompleks Angkor Wat.

Rundrejser i Sydamerika

En langtidsrejse i Sydamerika – et af de mest brogede kontinenter – er fuld af spændende oplevelser for enhver! Tag på den vildeste rundrejse til Peru og Colombia, hvor du kan se den fantastiske samling af inkaguld og mumier, opleve Colca Canyon, som kan kaldes Grand Canyons storebror, vandre i Machu Picchu og udforske Bogotas farverige gader. Er du mere til røde ørkener, vinlandskaber og isblå gletsjere, så tag på rundrejse i Argentina og Chile.

Det er nemt at rejse rundt i Sydamerika! Læs mere om vores spændende rundrejser til flere lande her.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af