Colombia

Bogotá

Gå tilbage

Rejser til Bogotá

Bogotá er hovedstaden i Colombia og ligger i 2640 meters højde, hvilket gør byen til den tredjehøjest liggende hovedstad i verden. Det er en pulserende og levende by, der byder på utrolig mange forskellige områder og oplevelser. Det er dejlig nemt at komme rundt i byen med de røde lokale busser og opleve alle dens muligheder. Køb et buskort ved den nærmeste busstation, og hop på busserne rundt i byen.

I den hyggelige gamle bydel, La Candelaria, kan du slentre igennem de smalle og farverige gader og opleve de flotte historiske bygninger, pladser, kirker og museer. Du bliver nødt til at besøge Simon Bolivars hus, der fortæller historien om denne legendariske general, der kæmpede og vandt friheden fra de spanske koloniherrer for mange lande i Sydamerika.

Det er også her i byen, du finder det berømte Luis Angel Arango bibliotek, der har over 6 millioner besøgende hvert år, og Colombian National Museum, der er et af de ældste museer på det amerikanske kontinent og kan dateres tilbage til 1823. Tag den lille svævebane eller toget til Monzerate bakken, hvor der er en overdådig udsigt udover hele byen. Heroppe kan du prøve den berømte varme kakao med ost i.

Besøg også Bogotás stolthed, og om nogen vil, vartegn: Guldmuseet, der huser en af verdens største guldsamlinger. Besøg Botero museet, hvor den kendte kunstner Fernando Botero malede og lavede skulpture af mennesker og leben i overdrevne størrelser, og Plaza de Bolivar fra 1553 med byens første katedral. Bemærk, at der om søndagen er messe i kirker og derfor mange mennesker og pilgrimme. Søndag lukkes en del af de store veje i Bogotá, og de lokale finder cyklen, løbehjul, løbesko frem og bruger dagen i motionens tegn. Meget folkeligt!

Den gamle bydel er virkelig hyggelig og dejlig om dagen, men om aftenen er der ikke så meget lys, og nogle føler sig lidt utrygge ved at færdes der - men så tag til den nye bydel i stedet! Zona Rosa er fuld af flotte restauranter, caféer og gode butikker, og her er et dejligt liv. Der er generelt mange steder du kan færdes i byen og Parque 93 eller Zona T, er også foretrukne steder. Mulighederne er mange i denne kendte storby!

Nogle timers kørsel fra Bogota ligger den imponerende saltkatedral i Zipaquira. Katedralen er bygget under jorden i gamle saltminer. Der er store religiøse skulpture langs tunnellerne, der fortæller Jesus histoie. Minearbejderne byggede stedet, så de havde deres religion tæt på dem, da de ikke ofte kom ud af minerne. Det er en unik oplevelse, der ikke findes andre steder i verden!

Billeder

1 ud af 4
Bogotá
1 ud af 4
Monzerate Mountain
1 ud af 4
Katedralen i Bogotá
1 ud af 4
Rejser til Colombia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Bogotá

Flere hoteller i Bogotá

Oplevelser