Colombia

Palomino

Rejser til Palomino

Palomino er en lillebitte landsby ud til Colombias caribiske kyst – en rolig og tilbagelænet by med en hyggelig backpackerstemning. Den er endnu ikke overrendt af masseturismen (men det er noget, der kan ændre sig hurtigt i disse år), og derfor finder du endeløse dejlige strande med klart bølgende vand til den ene side og palmer og jungle til den anden.

Endnu længere væk kan du skimte Sierra Nevada bjergenes tinder. Lige ved byen er et par små resorts og hostels, og på stranden vil du opleve lejrbål om aftenen, mens byens børn leger i vandkanten. Går du lidt ned ad stranden, har du den nærmest for dig selv. Du støder allerhøjst på et par små bambusskure, der sælger frugt og vand, og måske møder du fiskere eller folk, der surfer på de til tider store bølger.

I Palomino kender alle hinanden, og mangfoldigheden er stor på trods af byens lille størrelse. Det skyldes, at Sierra Nevada bjergenes stammefolk også kommer i byen, så indbyggerne er en broget blanding af turister, stammefolk og lokalbefolkning.

Byens måske allerstørste attraktion er floden, og det er især fordi, at det er populært at drive ned ad den. Luk øjnene og bliv vugget afsted på floden gennem junglen i en kæmpestor badering. Et par steder er strømmen kraftig, og så giver det sug i maven, men ellers kan du bare læne dig tilbage og nyde udsigten.

Du kan også tage de 73 km til Quebrada Valencia vandfaldene, der ligger omgivet af frodig natur. Her kan du tage en kølig dukkert og et naturligt brusebad i flotte omgivelser eller se de helt enorme figentræer, som er en oplevelse værd i sig selv! Et godt afsæt til en dagstur i Tayrona Nationalpark, hvor du kan trekke i regnskoven og langs stranden samt til Minca, hvor du kan opleve tågeskov, kaffefarme og vandfald.

Billeder

Palomino
Palomino
Palomino
Palomino

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Palomino

Flere hoteller i Palomino

Oplevelser