Colombia

Casa Deco Hotel

Gå tilbage
#Boutique
#Byliv
#Centralt
#Familie
#Kunstnerisk indretning
#Par
#Tagterrasse med skøn udsigt

Casa Deco Hotel

Casa Deco Hotel er et godt og hyggeligt lille boutiquehotel, der ligger på en fredelig gade ikke langt fra centrum og de forskellige seværdigheder. Ejeren er italiensk, og det kan også fornemmes på den pæne, italiensk-inspirerede indretning.

Du bor fint, enkelt og rent på store værelser med TV og gratis wi-fi. Afhængigt af, hvornår du rejser, kan der være en smule køligt om natten. Heldigvis har du ekstra tæpper til rådighed, så du kan holde varmen.

Spis på restauranten eller besøg den lille bar, hvor du kan få dig en drink. Drik en kop kaffe eller urtete på tagterrassen og sæt dig ved et af bordene. Heroppefra kan du få en fin udsigt til Montserrat bjerget og ud over byen. De ansatte er venlige og opmærksomme, og de fleste taler rigtig fint engelsk. Morgenmaden er god og varieret, så du kan gå mæt fra hotellet, når du skal ud og udforske byområdet. Du kan fx vælge juice, kaffe og te, frisk frugt, æg og pandekager.

Her er mange gode faciliteter, så du glemmer hurtigt, at du egentligt er midt i en storby. Hotellet har fire etager og ingen elevator. 

Lille hotel
Gratis Wifi
4.4/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 9
Sæt dig og nyd udsigten til bjerget
1 ud af 9
Et af de dejlige værelser
1 ud af 9
Slap af på terrassen
1 ud af 9
Bestil en drink i baren
1 ud af 9
Bar
1 ud af 9
Fine trapper
1 ud af 9
Spiseområde
1 ud af 9
Receptionen
1 ud af 9
Hotellet udefra