Thailand

Koh Ngai

Gå tilbage

Rejser til Koh Ngai

Koh Ngai er én af Thailands flotteste øer! Her kan du både opleve det bedste af den thailandske natur og ikke mindst vandre og snorkle på et af de mest rolige og naturskønne steder i landet. 

En stille bountyø i det sydlige Thailand

Koh Ngai ligger i Krabi-provinsen på vestkysten i det sydlige Thailand og er en af C&C Travels ansattes absolutte favoritøer. Krabi-provinsen er kendt for sin mange eksotiske øer, men Koh Ngai skiller sig ud fra mængden ved at være en af de få ubeboede feriedestinationer i det thailandske øhav. Koh Ngai er til dig, der drømmer om at trække stikket og koble helt af langt væk fra en travl hverdag. 

Koh Ngai er en ubeboet perle på Thailands vestkyst

I modsætning til mange andre thailandske øer så er der ingen storturisme på Koh Ngai – der er faktisk ingen byer overhovedet og ingen faste indbyggere på øen. Det betyder dog også, at du ikke finder nogle hæveautomater – så husk at tage lidt kontanter med hjemmefra.

Du ankommer til øen i båd, og allerede her kan du mærke roen, mens du går i land gennem det lave, krystalklare vand. Her er ingen distraktioner, kun rig natur og tid til at fordybelse eller samvær med din rejsemakker.

Snorkling blandt farvestrålende fisk og koraller

Strandene på Koh Ngai er øde, sandet er kridhvidt og havet, der omkranser øen, er fuldstændig klart og turkisblåt. Hist og her brydes havoverfladen af grønne kalkstensbjerge, der skyder op af vandet. Under havets overflade findes et rigt dyreliv bestående af farverige fisk og smukke koraller. Mange tager til Koh Ngai for at dykke her i den farvestrålende verden under vandoverfladen.

På Koh Ngai kan du komme helt tæt på vild natur - Thailand, når det er bedst. Siden der ikke bor nogle mennesker på øen, gavner det også dyrelivet omkring øen, fordi dyrene ikke bliver forstyrret på samme måde som mange andre steder, hvor der er et stort aktivitetsniveau.

Tag på trekking i den vilde jungle

Der er ingen veje på Kho Ngai, så denne naturskønne ø skal udforskes til fods. Tag på en trekkingtur i den vildtvoksende jungle, som fylder det meste af øen. Her kommer du for alvor i kontakt naturen. Alternativt kan du overveje at leje en båd og sejle rundt om øen eller eventuelt til en nærliggende ø som Koh Lanta eller Koh Mook.

Tag på øhop til Koh Ngai med C&C Travel

Hos C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Ngai, og det er uden tvivl en af vores absolutte favoritøer til en afslapningsferie i Thailand. Du har rig mulighed for at komme forbi Koh Ngai på et af vores mange øhop i Thailand, hvor du besøger flere forskellige paradisøer såsom Koh Lanta og Koh Lipe. Du finder også Koh Ngai på flere af vores rundrejser, hvor du også kigger forbi gamle kongebyer og selvfølgelig Bangkok. På den måde oplever du det bedste af det thailandske øparadis og den særlige kultur. En tur til Thailand bliver bare lidt bedre med udsigten ud over det turkisblå vand og de flotte kalkstensklipper ud for Koh Ngai.

Billeder

1 ud af 8
Smuk strand på Koh Ngai
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Koh Ngai
1 ud af 8
Enlig båd på vandet
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Rejser til Thailand
1 ud af 8
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Ngai

Flere hoteller i Koh Ngai