Thailand

Koh Lipe

Rejser til Koh Lipe

Koh Lipe er en af Thailands smukkeste øer. Her har du rig mulighed for at opleve nogle af Thailands absolut bedste sandstrande, bade i krystalklart vand og opleve smuk natur. Koh Lipe er til dig, der gerne vil have ekstra smukke paradisstrande, men også lidt liv og lidt natur.

Koh Lipe - en lille perle i Andamanhavet

En af de første ting som mange tænker på, når det gælder Thailand, er landets fantastiske, hvide sandstrande og mange spændende øer. Og her er Koh Lipe altså en af de bedste! Øen ligger gemt væk i Andamanhavet 70 km fra fastlandet og kun et stenkast fra Malaysia og et andet eftertragtet øparadis, nemlig Langkawi.

Øen er ikke større, end at du kan gå rundt mellem de forskellige fantastiske strande. Det tager nemlig blot en time at gå hele øen rundt.

Oplev Thailands svar på Maldiverne fra første parket

Selvom Koh Lipe er en lille ø, så byder den stadig på masser af store oplevelser.

Koh Lipe har tre strande ved navn Pattaya Beach, Sunrise Beach og Sunset Beach. Set fra luften har disse tre fantastiske strande den samme form som en boomerang, hvilket betyder at du nemt kan gå fra den ene strand til den anden. Alle tre byder på de mest fantastiske, hvide strande med noget af det klareste krystalblå vand og vuggende palmer. Faktisk er Koh Lipe kendt som ’Thailands Maldiverne’, og det er en perfekt destination til fx bryllupsrejsen. På det lokale sprog betyder Koh Lipe dog mere beskedent ’Papirøen’.

Vælg imellem fest og farver og ren afslapning

Uanset om du kommer til Koh Lipe for at slappe af eller opleve den skønne natur, så bliver du ikke skuffet.

De to hovedstrande, Sunrise Beach og Pattaya Beach, er meget forskellige. Pattaya Beach er den bredeste strand, hvor du finder restauranter og strandbarer helt ned til vandet. Meget tæt på ligger Walking Street - en gågade med pandekageboder, autentiske gadekøkkener, butikker og meget mere. Fortsætter du ned ad Walking Street, kommer du igennem øens lille landsby og ender på Sunrise Beach. Her kan du bo helt ned til den kridhvide strand og vågne op til en fantastisk solopgang. Du kan også snorkle direkte ved stranden og se de farverige fisk og koraller.

Koh Lipe er hjemsted for et hav af tropiske fiskearter og byder på masser af farverige koralrev - så tag snorkelmasken på og oplev en verden under havets overfalde. Du kan også bruge dagene på at slappe af på den skønne strand og lytte til bølgernes brusen, læse en god bog eller spise masser af god mad og nyde livet.

Tag på øhop til Koh Lipe

I C&C Travel er vi meget begejstrede for Koh Lipe, og det er uden tvivl en af vores absolutte favoritøer, hvis du vil på strandferie i Thailand. På et øhop kan du kombinere Koh Lipe med andre spændende øer, fx smukke Koh Ngai, eller du kan tage på en rundrejse med andre oplevelser. Måske vil du gerne opleve flere lande i én rejse, og kombinere din rejse til Thailand med regnskov og eventyr på en tur til Malaysia.

Billeder

Krystalklart vand
Snorkling
Rejser til Thailand
Både på stranden
Aften over stranden
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Lipe

Flere hoteller i Koh Lipe