Thailand

Koh Lanta

Gå tilbage

Rejser til Koh Lanta

Koh Lanta er én af Thailands mest kendte og ikke mindst mest besøgte ferieøer. Her kan du både opleve det bedste af den thailandske natur og besøge hyggelige byer. Koh Lanta er til dig, der drømmer om en afslappende omgivelser på din tur til Thailand.

Øen med de mange strande

Koh Lanta er en ø, som er perfekt til en badeferie med mange skønne strande. Mod nordvest finder du lange og brede strande, hvorimod du i syd finder flere klipper og en mere rå natur. Den mest populære strand på øen hedder Klong Dao, som ligger tæt på havnebyen Saladan i den nordlige ende af øen. Saladan by har en hyggelig atmosfære med masser af boder, butikker og dykkerforretninger, samt mange fantastiske restauranter og spisesteder.

Klong Klong Beach er en 3 kilometer lang strand beliggende på den vestlige kyst af Koh Lanta. Det er en meget fredelig strand, der er perfekt, hvis du ønsker at slappe af og nyde det fantastiske vejr. Hvis du er mere til dykning, skal du uden tvivl lægge vejen forbi Ba Kan Tiang-stranden, som er et af Thailands bedste steder at dykke.

Grøn natur og smukke bjerge på Koh Lanta

Den sydlige del af øen byder modsat på masser af frisk natur og klipper. Her bør du tage hen, hvis du elsker at gå på opdagelse i naturen. Der er masser af smuk natur at gå på opdagelse i, og det giver god mening at tage på vandreture under jorden i Mai Kaeos bjerghuler, hvor stalaktitter og stalagmitter funkler som diamanter, når lyset rammer. Alternativt kan du leje en kano og sejle gennem mangroveskovens fantastiske verden, eller udforske en af de mange nationalparker på øen. Khlong Chak-vandfaldet og Mu Ko Lanta-nationalparken mod syd er i uden tvivl et besøg værd.

Kom helt tæt på den thailandske kultur

På Koh Lanta er der næsten altid et marked at tage til. I Koh Lanta Old Town på østsiden af øen er der masser af boder og pælerestauranter, hvor du sidder helt ude på vandet og spiser. Hver søndag morgen er der marked, hvor du kan købe spændende frugter, eksotiske krydderier og smagfulde retter. Markederne flytter rundt på øen hver eneste dag, så du skal ikke være bange for at gå glip af de hyggelige markeder, da det nok skal komme forbi et sted nær dig i løbet af dit ophold.

Tag på øhop til Koh Lanta med C&C Travel

Hos C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Lanta, og det er helt sikkert en af vores absolutte favoritøer til en strand- og dykkerferie i Thailand. Oplev fx Koh Lanta på et af vores mange Thailandsøhop, hvor du besøger flere forskellige øer, fx Koh NgaiKoh Mook og hovedstaden Bangkok. Nedenfor kan du se alle vores rejser til Koh Lanta.

Billeder

1 ud af 9
Bountystrand
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Klong Dao Beach
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Saladan by
1 ud af 9
Saladan set fra vandet
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Smuk sandstrand på Koh Lanta

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Lanta

Flere hoteller i Koh Lanta

Oplevelser