Thailand

Koh Samui

Rejser til Koh Samui

Koh Samui er en af Thailands største og mest besøgte ferieøer. Her har du rig mulighed for at opleve nogle af Thailands skønne sandstrande og en af Thailands mest besøgte nationalparker. Læg vejen forbi Koh Samui, hvis du gerne vil have mulighed for både ro og strandeventyr og byliv med butikker, barer og restauranter.

Oplev nogle af Thailands bedste strande

Koh Samui finder du i den sydlige del af Thailand. Med sine 228 km2 er Koh Samui Thailands næststørste ø og nem at besøge på en kort flyvetur fra Bangkok. Netop øens beliggenhed i den vestlige side af Den Thailandske Golf gør, at regnsæsonen ligger anderledes på Koh Samui end de fleste andre steder i landet. Vil du på sommerferie i Thailand, er Koh Samui altså lige stedet. Det er nemlig i vores sommerperiode, at vejret er bedst!

På Koh Samui kan vi roligt love dig, at du kan opleve nogle af Thailands mange smukke strande. Koh Samui har nemlig mere end 11 forskellige strande. Vores favoritstrande er Chaweng Beach, Lamai Beach, Bophut Beach og Maenam Beach, især fordi de er meget forskellige.

Det særlige ved Koh Samuis strande er, at du finder noget til enhver smag. Strandende Lamai og Chaweng er brede - her er sandet fint og hvidt, og du kan møde mennesker fra hele verden. Du kan også boltre dig i shopping, vandsportsaktiviteter eller opleve det thailandske natteliv.

Hvis dette dog ikke stiller din eventyrlyst, kan du køre nordpå til Maenam Beach, hvor du kan tage en båd videre til øerne Koh Phangan og Koh Tao. Her er der et livligt gadeliv med mange glade mennesker. Hvis du modsat ønsker ro og afslapning, kan du tage til Bophut Beach, der ligger 10 minutters kørsel fra Maenam Beach. Her er stranden smallere, men også mere stille. Uanset om du er til fest og farver eller ren afslapning, så kan du finde det på Koh Samui.

Kom helt tæt på den thailandske natur og kultur

Selvom Koh Samui er kendt for sine mange fantastiske strande, har øen også mange andre ting at byde på. Hvis du gerne vil ud i naturen og opleve Thailands fantastiske dyreliv, så er du kommet til det helt rette sted. For udover at byde på masser af dejlige strande og et festligt gadeliv, så kan du også opleve øens tropiske regnskov eller besøge nationalparken Ang Thong. Her har du både mulighed for at møde drillesyge aber, havskildpadder og leguaner.

Sidst men ikke mindst, kan du også lægge vejen forbi Wat Phra Yai-templet. Wat Phra Yai er også kendt som Big Buddha-templet og ligger i byen Pattaya. Her mødes du af den 12 meter høje guld-buddha statue, der er én af øens mest populære attraktioner. Buddhaen er et af de vigtigste symboler på thailandsk kultur og er uden tvivl en oplevelse, du skal have med dig hjem fra Thailand.

Tag på øhop til Koh Samui

Hos C&C Travel er vi meget begejstrerede for Koh Samui, og øen er perfekt til en kombineret strand- og kulturferie i Thailand. Du har rig mulighed for at komme forbi Koh Samui på en af vores mange ture eller rundrejser i smukke Thailand. Oplev flere af Thailands bedste øer på et spændende øhop

Billeder

Rejser til Thailand - Koh Samui
Chaweng bugten
Rejser til Thailand
Udkig over Lamai
Smukt vandfald
Angthong Marinepark
Hovedgaden ved Chaweng
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Lamai stranden

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Samui

Flere hoteller i Koh Samui