Aktiv ferie i Thailand

Aktiv ferie i Thailand

Rejser til Thailand byder på et hav af oplevelser, for det er virkelig et alsidigt land, og et af de smukkeste i verden! Thailand rejser byder på smukke strande, helt fantastiske øer, majestætiske bjerge og en spændende kultur, hvor end du er. Her er alt fra larmende storbyliv til jungle og dyreliv i de frodige nationalparker. På en aktiv ferie i Thailand vil du opleve alt dette og meget, meget mere!

Naturen er forunderlig – nogle gange vild, utæmmet og voldsom, andre gange et sted, hvor du kan finde total ro. En naturferie behøver dog ikke at være lig med primitiv overnatning i det fri. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil opleve naturen på din rejse – men opleves skal den!

 

Aktiv ferie i Thailand

Snør vandreskoene, for nu er det af sted på ferie med masser af aktiviteter! 

Vil du på vandreferie i bjerge, jungle og smuk natur med masser af oplevelser? Håber du på at kunne opleve verden fra en cykel? Vil du møde lokale i småbitte landsbyer og gå på hængebroer eller svinge dig mellem træerne i ziplines (næsten) ligesom aberne? Er river rafting på vilde floder lige dig? Ligegyldigt om du er til adrenalinpumpende aktiviteter eller hellere vil udfordres med trekking i fantastiske omgivelser, så kan du skræddersy en aktiv rejse lige efter dit hoved. På en aktiv ferie i Thailand er der rig mulighed for at få en masse skønne oplevelser! 

Ud i naturen

Khao Sok Nationalpark er den største – og efter vores mening også den flotteste – nationalpark i Sydthailand og består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper – det perfekte sted til en frisk vandretur! Her er smukke omgivelser med høje træer, floder og en stor sø med masser af fugleliv. Nyd naturen, tag på junglevandring eller tag turen i kajak rundt i den kæmpemæssige sø. Her bor du i en flydende hytte på vandet – og tættere på naturen kommer du altså bare ikke.

Chiang Mai er et godt udgangspunkt for udflugter. I junglen kan du prøve en svævebane i trætoppene, eller du kan besøg en orkidefarm, en silkefabrik eller Thailands højeste punkt? Du kan også tage på trekkingtur, hvor du vandrer gennem de grønne bjerge og overnatter i små landsbyer. Her er rismarker overalt, bjerge med flotte udsigter og spændende landsbyer, hvor du kan møde folk fra området.

Soppong ligger i smukke omgivelser mellem bjerge og grønne skove. Her er jungle og store floder, og der findes mange huler og grotter med imponerende stalaktitter – nogle steder er der sågar spor af gamle vægmalerier. Her overnatter du på homestay og får virkelig indblik i, hvordan man lever her på egnen. Ejeren af homestayet hedder Pen, og hun bor her selv, så hun kender området her som sin egen baghave. Pen tager dig med ud at vandre i junglen eller på sejltur ned ad floden til den imponerende Tham Lod Cave. Du kan vandre med hende til en lokal landsby og overnatte privat hos en af landsbyens beboere. Lær at lave mad, som de gør her, og se hvordan de lever. 

Kanchanaburi finder du River Kwai og den berømte bro over floden. Det er et eventyrligt sted, der emmer af historie og legender, samtidig med at du bor midt ude i junglen. Du kan både bo i dejlige telte eller på et flydende tømmerflådehotel, tage på vandreture i junglen, sejle rundt på tømmerflåder og besøge stammelandsbyerne.

Snorkling og dykning

Der er mange smukke steder, hvor du kan snorkle eller dykke i Thailand. Mange af strandene på de mindre øer har rigtig god snorkling lige ved.

Men skal du på en udflugt til et af Thailands bedste snorkel- og dykkersteder, så bør du tage til Similan Islands! Udflugten er dyr at booke hjemmefra, så book den direkte fra Koh Lipe, Khao Lak eller Koh Ngai. Similan Islands består af en masse små øer, og fælles for dem er, at de er grønne, har smukke, hvide sandstrande, fantastisk azurblåt vand og masser af sjove klippeformationer. Hvis du er heldig, ser du både revhajer, rokker, havskildpadder, muræner, blæksprutter, klovnfisk og farvestrålende fiskestimer. Men der er altså også mulighed for at slappe lidt af på de dejlige strande.

Koh Tao og øerne omkring Koh Tao er dét sted, du skal vælge at snorkle i sommerhalvåret.

Aktiviteter i Bangkok

Du kan faktisk også godt være aktiv i storbyen!

Tag måske en sejltur ud på floden og se, hvordan folk bor i pælehytter på vandet. Børnene leger, og vasketøjet blæser i vinden. Den eneste forskel er bare, at de sejler rundt i stedet for at gå. Bangkok er også ideel at udforske på cykel – her er masser af gode ruter, og du kommer lidt længere end ved at gå. Du får rigtig set byen på den her måde, for du cykler både ad små gader, langs kanalen og forbi små markeder, hvor folk handler ind til hverdagen. Du oplever også dele af byen, som du nok ikke havde fundet på egen hånd.

Lidt uden for Bangkok ligger faktisk også en jungle med cementerede cykelstier – så selvom du bor i en af verdens største byer, er der faktisk ikke langt til frodig natur, der opleves nemt på cykel! Har du nogensinde været på cykeltur i junglen?

 

Skræddersy din drømmerejse til Thailand

Det er dig, der bedst ved, hvilke oplevelser du ønsker i Thailand, og vi kan guide dig til, hvor du finder dem. Ring til os eller besøg os på et af vores kontorer, så tager vi en snak om dine drømme for en aktiv ferie i Thailand. Vi kan guide dig til de smukkeste øer, den flotteste natur og de bedste snorklesteder. Vi arrangerer også gerne cykelture og vandreture for dig.

Lad os tage en hyggelig snak, så skræddersyr vi sammen din aktive ferie i Thailand. 

Vores udvalg af aktive ferier i Thailand!

Hvorfor rejse med os?