Bali

Gili Trawangan

Gå tilbage

Rejser til Gili Trawangan

Gili T, som de fleste siger, er den største af Lomboks småøer. Den er kun 30 meter over sea level. Selvom øen kun er 3 kilometer lang og 2 kilometer bred, bor der alligevel næsten 1000 fastboende fiskere, bønder og dykkere. Motorkøretøjer findes der ingen af, al transport foregår på cykel eller i hestevogn.

Du kommer til Gili Trawangan med båd, og når bagagen bliver læsset af, bliver den kørt på hestevogn hen til dit hotel. Der findes én lang vej, der går hele vejen rundt om øen. På den østlige side af øen, er der mange hoteller, restauranter og barer langs denne vej og en del gang i den, mens den vestlige del af øen er meget mere stille og rolig. Så du kan veksle mellem liv og glade dage og fred og ro inden for en meget kort afstand.

Øen er lille, og tidevandet kan få vandet til at trække sig meget langt ud, så du kan ikke altid være sikker på at kunne bade og snorkle lige fra stranden. Derimod kan du tage ned under vandet, for her er rig mulighed for at opleve en masse dykning, her findes bl.a. vægdykning og en næsten endeløs strøm af fisk, skildpadder og hajer. 

Billeder

Et kig ind på stranden i Gili Trawangan
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Dejlig strand på Gili Trawangan
Hvid sandstrand og krystalklart vand
Spis direkte på stranden
Rejser til Bali
Dejlig strand på Gili Trawangan
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Gili Trawangan

Flere hoteller i Gili Trawangan

Oplevelser