Bali

Kardia Resort Gili A Pramana Experience

Gå tilbage
#Fuld af sjæl
#Kælet for detaljerne
#Lækker boheme-stil
#Naturmaterialer
#Snorkling
#Strand
#Sødt personale

Kardia Resort Gili A Pramana Experience

Kardia Resort Gili A Pramana Experience på Gili Trawangan er et lækkert og idyllisk strandresort med en lidt bohemeagtig atmosfære. Det er rent paradis at bo her! Her kommer du til at bo nær en dejlig strand, lidt væk fra de store menneskemængder, og kan virkelig bare nyde palmesuset. 

Lige fra ankomsten vil du bemærke, hvordan naturen og bæredygtigheden har inspireret hele stedets indretning. Overalt er der bambus, træ og naturmaterialer, og det er en virkelig skøn kombination af rustikt og moderne. Rudy og de andre ansatte står klar til at tage imod dig med en varm velkomst og masser af smil. Der er en fantastisk stemning her. 

Der er to dejlige pools på hotellet, og den største af dem ligger lige i strandkanten med udsigt over det blå hav. Her kan du nyde en frisk kokosnød i skyggen under palmerne. Det eneste du skal beslutte dig for, er om den næste dukkert skal være i poolen eller fra stranden. Du skal over en lille vej for at komme til stranden. 

Du bor i en af de små hytter spredt ud i den frodige have. Der er omkring fire værelser i hver hytte, og de er indrettet i lyse, lækre farver med bambus og trædetaljer. Du har din egen lille hyggelige terrasse, hvor du kan nyde udsigten til enten haverne eller poolen. Badeværelset er indrettet med rå sten, og her har du en udendørs bruser, så du bader faktisk under åben himmel. Der er selvfølgelig også både WiFi og air condition. 

Omkring poolen er der små træterrasser og podier, hvor du kan få en farvestrålende cocktail med udsigt til den mest fantastiske solnedgang. Om aftenen er der live musik, og der er også en lille hyggelig bar, hvor du kan nyde en drink i de sene aftentimer. Restauranten på resortet er særligt populær på grund af chefkokken Agus, der elsker at forkæle dig med skønne madoplevelser fra det indonesiske køkken. Han har altid noget godt til bordet! 

Skulle du trænge til lidt afveksling fra pool og strand, ja så snup en af hotellets cykler og tag på eventyr rundt på øen.

A/C
Balkon
Golf
Pool
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder