Oplevelser i Bali

Gå tilbage

Oplevelser i Bali

Bali er en lille ø med store oplevelser. Bliv klogere på kulturen, mød menneskerne og udforsk øens smukke natur på spændende udflugter. På samme ferie kan du opleve både vandfald, rismarker, vulkaner, skildpadder og charmerende landsbyer. 

Oplevelser i Balis natur 

Bali byder på helt fantastiske naturoplevelser. Du kan tage på forskellige ture og nyde den på nærmeste hold – lige fra frodige rismarker og plantager til smukke vandfald og vulkaner. Du kan udforske Balis natur enten til fods, på cykel eller til hests. Uanset hvad du vælger, så hold udkig efter spændende dyr og planter. 

Bali er nok allermest kendt for sine risterrasser! De opleves bedst fra Ubud, og synet er virkelig et postkort værdigt. Farven er nærmest lysende grøn, og de fortsætter så langt øjet rækker kun afbrudt af palmer og småstier. Her kan du møde de lokale bønder der høster eller sår, og få et indblik i det landlige liv i bjergene. 

På med vandreskoene for ved den lille by Munduk kan du vandre til Munduk-vandfaldet. Det er et af Balis mest frodige områder, hvor du passerer lysegrønne rismarker, kaffeplantager og regnskov. Ved vandfaldet kan du nyde synet af vandet, der falder 200 meter ned over klipper omgivet af grøn og frodig natur. Munduk er dejlig og byder på udsigter ud over bjerge og jungle. 

Ved Batur-vulkanen kan du se solen langsomt stige op i horisonten og kaste et gyldent skær ud over landskabet, mens himlen skifter farve. På toppen af bjerget har du en helt fantastisk udsigt ud over det flotte landskab.  

Oplevelser i Balis templer 

Kulturen på Bali går flere tusinder år tilbage, og det har sat sit tydelige præg på øen. Du kan stadigvæk den dag i dag se levn fra fortiden på Bali – spredt rundt på hele øen, kan du nemlig finde flere tusinder af templer. Der er rigtig mange at se, men her får du fem rigtig gode bud på templer, der er værd at opleve.  

Vi vil især anbefale, at du tager forbi og ser Besakih templet. Det er et utroligt flot tempel, og et syn du sent vil glemme. Besakih er en samling af mere end 86 enkeltstående templer, som den dag i dag betegnes som et af Balis og Indonesiens allerhelligste templer. Templet Pura Taman Yaun er også et imponerende syn med dens mange bygninger, der alle har en masse flotte stenskulpturer. 

Alas Kedaton er nok mest kendt under navnet Monkey Forest. Det er et gammelt tempel, der ligger omgivet af frodig jungle. Templet er fuldstændigt overtaget af aber, der bor her i helt Junglebogen-agtig stil. Rødder fra junglens træer gror rundt om broer og stenbygninger, og flere af templerne er overbevoksede med mos og lianer. 

Ved Tanah Lot og Ulun Danu templet får du utroligt smukke billeder med hjem! Tanah Lot ligger midt på en klippe ude i vandet. Tag derhen om aftenen, og se solens stråler ramme vandet og templets mure i en smuk solnedgang. Templet Ulun Danu ligger også midt ude i en sø og er nærmest blevet ikonet for Bali med det særlige tag og de smukke bjerge i baggrunden.  

Oplevelser på Bali i båd 

På Bali gemmer der sig en helt anden verden under havoverfladen. Tag på snorkeltur ved Menjangan og udforsk det farverige liv under vandoverfladen. Her kan du finde fine koraller og masser af farverige fisk, og hvis du er heldig, støder du måske på en havskildpadde. Fra Lovina Beach kan du tage ud med båd og se delfiner springe op af vandet.  

Tag også på øhop til de flotte bountyøer Gili-øerne. Vores favoritter er Gili Trawangan og Gili Air, hvor strandene er helt hvide, og vandet virkelig indbyder til en dukkert. 

Til dig, der elsker aktion eller et adrenalin-kick, så er riverrafting en rigtig sjov oplevelse. Du kan tage ud på den brusende Ayung-flod og blive kastet rundt i strømmen. Det bliver en våd, men sjov oplevelse! 

Bæredygtige oplevelser på Bali 

C&C Travel tror på, at bæredygtige rejser er rejser, hvor du støtter landets lokale liv og det gør du allerbedst ved at bo lokalt. Vil du have en anderledes oplevelse, så tag et par overnatninger på vores gode ven Mr. Made, der har et homestay. Han inviterer gerne på middag, hvor du kan glæde dig til en hyggelig aften i godt selskab og få et indblik i det balinesiske liv og hverdag.  

Når du rejser rundt på Bali, vil du lægge mærke til balinesernes mange traditioner og skikke. Ligesom så mange andre steder i verden, så har Bali selvfølgelig også en rig madkultur. Den deler de gerne med andre. På et madlavningskursus lærer du at lave god indonesisk mad med masser af krydderier og lækre ingredienser, og du skal selvfølgelig også smage på maden! 

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Viser ud af